Man ska inte fråga andra om svaren!

Tja! Idag så hade jag NO prov. Det känndes som att det gick bra innan man frågade vad dom andra hade svarat på frågorna :p Haha borde inte ha frågat :p
På idrotten så var vi A och B och vi hade en friskislektion vilket var ganska jobbigt men jag var med hela tiden ;)
Vet inte om jag skriver något mer innan jag drar och jobbar och jag kommer inte hinna skriva när jag kommer hem för då ska jag typ dra på bio på en gång! Men Jag skriver mer senare ikväll :)
Ja Mata!!

Kawaii!!!

Dags att sova!! Imorgon så har jag NO prov wii!!! ;)
Har en diskution som brukar komma upp med Dylan och det är om kawaii är en kläddstil eller inte. Jag tycker att det är det men han säger typ ''men man kan väll inte säga att man klär sig gulligt'' Och det kan man inte men man kan säga att man klär sig Kawaii!!! vilket betyder gullig eller söt...Haha aja man får väll tycka som man vill. Enligt mig så är Kawaii delvis en kläddstil.
God natt iaf ;)
See You Tomorrow!!

Sakura-Chan

Eftersom jag pratade om Japanska kallelsesätt idag så tänkte jag att den här låten kunde passa att lägga upp ;) Den heter Sakura Chan och eftersom jag fick för mig att lära er lite japanska så kan jag berätta att Sakura betyder kösbärsblomma på japanska. Om man däremot bara vill säga blomma så säger man hana och det uttalas som mitt namn :) Och om man ska säga fiverkirier så säger man hanabi kul kul vet inte varför jag börja skriva massa random saker men det e väll kul?? ;) Haha
I den här låten så sjunger han om en karaktär i Naruto som heter Sakura. Det finns nästan alltid någon eller något i varje anime/manga som heter Sakura:P

ma prov + ett oförberett prov. Bästa dagen någonsin!!!...

Idag så hade jag matte prov del 2 (VG/MVG del) Det känndes som att det gick ganska bra :) Fick också veta resultatet på G delen och det gick väldigt bra på G delen :D
Efter matten så hade jag den där svenska tal grejen jag pratade om japanska kallelsesätt alltså när och till vilka man säger san,kun,chan,sensei,sama och senpai till. Jag tror att det gick ok :) Jag skulle prata i 3 minuter men jag pratade i 3 minuter OCH 7 SEKUNDER!!!! Haha ;)
Efter svenskan så fick vi ett oförberet engelska prov wiii!!! ett till prov!! Fast jag visste att det skulle komma för Sara hade det igår ;) Det var ett gramatik prov :p
På elevensval så skulle jag och Elise prova musik en lektion för att se om vi skulle välja det. Det var många från 9B som skulle vara i gruppen men det slutade med att det bara var jag,elise och en tjej från 7an i gruppen :O så musik gruppen kanske tas bort :p Fast det var ganska kul ändå och ganska nice att vara så få.
Idag så började jag jobba lite tidigare än vanligt så jag har inte hunnit skriva någonting förrän nu. Har också pratat med Sara i telefon ett tag hon berättade alla NO saker vi har tills imorgon för jag var inte i skolan när dom fick övningsprovet :p Men som tur är så har jag en snäll kompis som orkar berätta allt för mig :)
Nu måste jag plugga NO också vi kommer typ att ha super mycket matte på NO provet :O sääämst! Tror att matten på NO provet kommer vara jobbigare än matten på matte provet ;) Haha
Ja Mata!!
Sharingan!! ;)

God natt!

Har inte dirket så mycket att skriva om. Har pluggat och kollat på awesome sten sax påse anime haha ;)
Måste sova nu iaf så det fick bli ett kort inlägg ;) God Natt :)

Ma-prov och tandläkARN = kul dag.....

Tja! Nu e jag hemma!! (eller kom hem för ett tag sen) Idag så hade jag matte prov. Först så känndes det bra men nu har jag börjat bli lite tveksam över hur det gick :/
Efter provet drog jag till bussen och åkte till stan för jag skulle till tandläkaren för att laga en grej och när jag ändå var där så passade dom på att fixa fler saker :p
Jag missade också ridningen idag :((( Jag hade hoppning så det var synd att missa det! :(
Nu måste jag plugga för jag har matte prov del 2 imorgon och NO prov i övermorgon :p
See You!
Har läst det senaste kapitlet också ;D

en mal!! AAAAH!!! ;)

aaah! Fick panik när jag duchade jag skulle typ precis gå ur duchen och då kom en mal fllygande förbi mig i duchen!! Aaah!! Malar är typ det värsta som finns i sverige i sån väg för mig!! Det värsta av allt är kackerlakor men sen kommer malar! Jag fick typ halft panik när jag såg den!!
Aja nu är den inte kvar iaf.
Ska sova snart ska bara kolla liiiite mer matte och fixa några till saker ;)
Oyasumi, See You Tomorrow!

Man fattar vad Sasuke skulle göra om han såg en mal... ;)

Tsunamin??

Jag antar att jag läser det fel men det ser ut som att dom skriver att tsunamin hör till Thailands bästa. Dom får skriva på ett mer förstårligt sätt dom kan ju inte skriva att tsunamin är bra! Vilket det ser ut som att dom har skrivit (längst ner under kategorin ''thailands bästa'') Den var ju hämsk!

Matte!!

Hej hej tänkte bara skriva lite snabbt. Idag så har det varit en vanlig tisdag ;) Så det e ganska trizt...eller inte, beror på vad man tycker om vanliga tisdagar ;) Sen har jag ju jobbat också, och nu Måste jag plugga matte för jag har prov i det imorgon och jag vill inte faila! Så dags att plugga!!
Ja Mata!
Vad är sannorligheten att 2+2=5?? svara i procent
Svar: 0% changs

Cement gubbar!

Jag kan inte säga att jag har pluggat så mycket idag...får plugga mycket matte imorgon!! Och på onsdag!!
Ska nog sova snart det e ju skola imorgon igen ;)
Oyasumi
Btw såg dom här i ett skåp i skolan. Den blåa till vänster har jag gjort ;) Dom e typ gjorda av cement eller något ;)

Skola, jobba, plugga ;)

Twi Twi yo! Idag så har jag haft suuuper kul!!! Or not... Hade min sista ma lektion före proven (!) och så har jag spelat massa awesome spel under lunchen haha ;) Snart så ska jag dra och jobba. Jag ska jobba i 1 timme och 15 minuter varje vardag utan onsdagar (rider då) så det e ju nice :) Jag börjar 16.45 och slutar 18.00
Sen e det väll bara att börja plugga när jag komemr hem :p Har fått en bild läxa nu också :(( Och imorgon så måste jag ha skrivit klart min tal grej...har inte bestämt mig helt om vad jag ska prata om ännu :O Men det blir nog awesome...haha
Ja Mata
Kanske ska satsa på den här sidan och ta ett färdigt tal haha ;)
eller kanske inte...

rock,paper,scissor

Har börjat kolla på en ny anime ;) Den går ut på att spela sten,sax,påse haha ;) Fast det e ingen vanlig sten,sax,påse för man kör med kort...Blir för långt att förklara alla regler och sånt här men serien heter Kaiji fall någon är intresserad av att kolla på en sten,sax,påse anime ;) Den e ganska spännande! Har kommit till episode 4 nu men tänkte läsa lite awesome manga nu så jag kollar vidare imorgon ist.
God Natt :)

Plugg...

God morgon eller eftermiddag eller något ;p Idag så måste jag plugga matte!! Fast jag har fastnat för japanskan igen :p Det e ganska kul att plugga japanska ;) Men jag antar att det är kul att plugga på det man verkligen vill lära sig ;) Så jag ska nog fortsätta med japanskan lite till och sen så måste jag plugga matte. Jag måste också komma på vad jag ska prata om på svenskan och om jag har mer tid sen så ska jag kolla hur vi ska göra vår slöjd uppgift jag vet iaf vad jag ska skriva om på den :)
Btw det var inte så svårt med japanskan som jag trodde att det skulle vara :) (än så länge..)
Ja Mata!!

IsGlass!!

Glass time!!.. ;) Den här glassen har jag alltid gillat! Den fanns i Sverige förut men sen försvann den men nu så såg jag den igen!! Förut fick jag bara äta den utomlands eftersom den inte fanns i Sverige så det e nice att den e tillbaka!!

Kon'nichiwa!

Sitter och pluggar japanska ;) Försökter lära mig att skriva lite eftersom jag bara har övat lite tal innan ;) Det går ganska bra men segt det e svårt med alla tecken! Sen finns det typ två olika sorters tecken ''alfabeten''  man ska lära sig det e Hiragana och Katakana. Kunde dom inte bara ha en?? I sånna fall tycker jag att dom bara skulle ha Katakana för det e lättare ;)
Jag lär mig också nya ord när jag försöker skriva så det e nice! Det blir lixom 2 flugor i 1 smäll haha ;) Ska ta en liten paus nu iaf ;)
Ja Mata! ;)

Spel shopping!!

skaffat Game Center. Det gjorde jag mäst för Dylans skull för han tycker alltid att det e så kul att gämföra achievements och sånt ;)
Har fortfarande inte kommit på vad jag ska prata om på Svenskan :( Får tänka vidare helt enklet ;)
Sayonara!!

Lika som bär!! ;)

Jag tycker att ekorren är lite lik min kompis sara ;) Hon kan låta som den om hon vill och det skulle inte chocka mig om hon skulle bli kompis med en tomat hon e ju kompis med en vis lurig typ... ;) Haha Hon är iaf väldigt lik ekorren haha Sry Sara men det e så ;)

Fotboll är ju kul! ;)

Idag så började min skoldag med SO prov eller läxförhör beror på vem man frågar ;) Det gick ganska bra förutom att jag missuppfattade fråga 9 men det var jag inte ensam om som tur e ;) Fast ''vi'' hade missuppfattat frågan på olika sätt ;p Men jag tror att vår SO lärare kanske kan acceptera mitt svar på fråga iaf, vi får se.
Nu har vi fått en ny uppgift på svenskan eftersom vi är klara med Strindberg. Vi ska prata om någonting valfritt inför klassen i cirka 3minuter :p Jobbigt! Kommer inte på någonting att prata om fastän Elise har gett mig massa förslag ;p
På lunchen så blev jag klar och lämnade in mitt engelska arbete :)
På idrotten kom Luriga Matilda fast hon satt bara att kolla på när tjejerna från A och B spelade fotboll. Det var roligare än vad jag trodde att det skulle vara att spela fotboll. Det kanske inte var så kul för dom som är bra på fotboll vet inte riktigt...men jag är inte bra på det så det e kul :) Jag gjorde till och med mål när vår lärare var målis men det var tack vare en awesome passning ;) När lektionen slutade så stannade alla i A och stretchade men jag tror ingen i B stanna, vi är lixom lite mer seriösa i A haha ;)
See You

Sleep...ZzzZz

Nu har jag pluggat massa SO!! Hoppas att det går bra på provet (läxförhöret) Imorgon!! Jag tror att det kan gå bra... iaf dugligt haha ;) We'll see.
Jag lyckades inte limma klart alla engelska papper för jag glömde några papper i skolan :P Fast jag har bara limmandet kvar så jag får väll göra det på lunch rasten för vi har ingen engelska imorgon :p
Imorgon så ska luriga Matilda komma till vår skola också :) Vi kommer att ha Id lektion med B imorgon så då har vi lektion tillsammans min klass kommer lätt vinna över luriga Matilda på fottboll som vi ska spela då ;) Haha
God Natt See You Tomorrow!! :)

Light

Jag gick ut och fottade lite i det vackra ljuset :)


Nu måste jag verkligen plugga!!! See You ;)

Gudrun Sjödén

Nu har jag varit på utvacklingssamtal det gick bra ;) Men jag hade räknat med att det skulle gå bra :)
Sen har jag ätit middag också... Hade tänkt att plugga nu men jag måste kolla på min kusin som ska vara med i Gudrun Sjödéns mode visning :) Den ska tydligen visas live på hemsidan som ni hittar HÄR får hoppas på att det går att kolla :)
See You ;)

Brandalarmet :O

Tja idag på vår första lektion så gick brandalamrmet :p Det var en övning så klart men det var kallt! Franskan hade blivit förvarnad om övningen så dom hade jackor men det hade inte spanskan :( Elise hade också en jacka fastän hon har tyska föra Clara sa till henne att det var övning :p
Sen har jag haft Sv-prov det gick väll dugligt tror jag ;) Hoppas det iaf ;)
Sen har det inte hänt så mycket mer idag. Hade MA på elevensval pga att vi har prov nästa vecka så vi fick välja att ha det :) Det var nice vi gick igenom något jag glömt namnet på men jag kan det nu iaf haha ;)
Snart ska jag på utvecklingssamtal :O jobbigt! Har inte tid måste plugga SO och engelska och gärna lite MA också. Inte för att jag kommer att göra allt det idag iaf...eller jag måste göra engelskan och SO:n som e till imorgon :p
See You :)
Haha såg den här bilden. Jag såg ju helt galen ut när jag var liten haha ;)

Nu kan jag allt om Strindberg!!! ;p

Har pluggat ganska mycket svenska nu så jag kan typ allt! Tror absolut att jag klara provet imorgon but you never know... Haha ;)
Måste sova nu iaf :p
Imorgon så ska jag skriva ner alla låtar jag har får i huvet för att se hur många och vilka det blir för idag så har jag haft många och konstiga låtar i huvet.... Haha aja får se om jag orkar ;p
God Natt
See You Tomorrow!! :)

Cykla i regnet...

Idag så gick jag Elin och Elise och åt pizza på lunchen för dom ville det och det var ändå äcklig fiskgratäng i skolan haha ok jag vet inte säkert om den e äcklig men jag tror det...Men det var nice att gå dit iaf ville inte först men det var nice iaf :)
Efter skolan så cyklade jag med Elise till stallet. Jag fick Robbie!! <3 Yeay jag ville ha honom!! Det gick ganska bra tycker jag :) Näste vecka så har jag hoppning så jag får hoppas på att jag inte missar det! Ska till tandläkaren då men jag lär hinna hem.
Jag har svenska prov imorgon och SO prov på fredag så måste plugga nu :p
See You ;)

Going quantum

Idag har jag haft mycket att göra. Först så var jag i skolan ;) Sen så har jag pluggat matte och svenska....okej det kanske inte var så mycket...haha ;) Eller jag har städat också ;)
Elin tyckte att det var himla kul att jag skrev att jag hade varit i ett fågelhus igår hon sa att det hetter fågel torn eller någont sånt minns inte riktigt... :p
Imorgon så Måste jag plugga svenska för jag har prov på torsdag :O sen så måste jag plugga SO också för jag har läxförhör (prov) på Fredag. Vår lärare säger att det är ett läxförhör men det är typ ett prov för vi får göra om prov om vi failar...Men det har jag inte tänkt att göra ;)
Just nu så lyssnar jag på den här låten från going quantums kanal så det får bli dagens låt ;) Hope You like it!
God natt iaf See You Tomorrow ;)

Dubstep/Strindberg

Sitter och lyssnar på dubstep medan jag skriver alla strindberg citat lite finare ;) Men jag hann inte klart med alla för nu måste jag sova! Har svenska som första lektion imorgon och jag vet inte om vi skulle ha skrivit klart dom eller om vi får göra det på lektionen om vi vill... Det märker jag ;) Har SV-prov på torsdag och då ska jag till tandläkarn så jag måste försöka boka om den tiden :p Aja God Natt
See You Tomorrow :)

Dagens låt

Idag så är dagens låt Reverse This Curse med Gamla Escape The Fate. Den här låten spelade jag och Sara typ hela tiden när vi var på hennes land för två år seden... :O tiden går fort nu för tiden!


Alhagen

Nu har jag kommit hem efter en regnig dag på Alhagen. Först så satt vi i alla i ett lusthus och prata om alla saker vi skulle använda när vi testa vattnet sen så gick vi in i våra grupper. Jag tycker att min grupp var ganska bra :) Sen kom 2 till in i vår grupp pga att dom bara var 2 i den gruppen för att alla andra var sjuka :p. det spöregnade när vi skulle hämta vatten så vi tog vatten och sprang upp i ett fågelhus där vi gjorde alla prover. Sen hittade Clara en kul groda haha ;)
Sen skulle vi fånga in djur från dammen först gick några killar men dom fick typ inte tag på något så då gick jag Clara och Ofa ist och vi hittade typ 2 djur. Man skulle gå ut på en smal planka när man skulle fiska djur och den var ganska hal så jag filmade hela tiden för jag skulle ju vilja filma om någon trillade i haha fast ingen gjorde det så min film blev trizt :(
Sen kollade vi på alla djur i lusthuset och sen var det genomgång och efter det var det lunch vi fick pannkakor!! Inte korv med senap och lite bröd och ketchup så klart... som vår NO lärare sa att vi skulle få ;)
Sen blev det typ värsta pannkakskriget fast det var inte så många med. Jag var typ inte med jag kastade bara tillbaka på dom som kasta på mig.... ;)
Efter det så åke vi hem :) Ganska blött blev man ju men jag hade med ett awesome paraply som alla lekte med för det var fett flum ;) Haha

sry...

Imorgon så är det måndag och då ska jag cykla till något ställe där vi ska kolla hur vatten blir rent och så ska vi typ ta tester och sånt....Jobbigt! Haha men det kan säkert bli kul också så länge det inte regnar....
Sry för att jag inte har skrivit någonting idag men jag antar att det inte finns så mycket att skriva om på en helg när man e hemma och inte gör någonting specielt :p Jag kommer nog att skriva mer nu när skolan börjar igen :)
Aja måste sova om jag ska orka gå upp och cykla till Alhagen imorgon ;)
See You :)
Här är en bild på stället jag ska till imorgon :) tror jag...

Då var de söndag... ;)

Tja! Eftersom animen jag kollar på är slut (för alltid) så kom jag på att mangan kanske e längre än animen vilket den var så jag har läst hela dagen :) ;) Men nu e det dags att sova!!
God Natt!!

Omtalad eller sjuk??

Tja! Idag så har jag inte gjort så mycket för jag gick upp ganska sent så jag har typ inte hunnit göra något ;p
Jag tror att antigen håller jag på att bli förkkyld eller så pratar många om mig idag för jag nyser typ hela tiden :p Jobbigt! Hoppas iaf på andra alternativet så att jag slipper bli sjuk ;) Haha
See You ;)

Idag eller igår....

Hej hej sry för att jag inte har skrivit någonting idag men jag började kolla på en ny anime och jag fastande.....haha ;) Sånt händer ;)
Idag eller igår...så hände det ändå inget speciellt kul vad jag kan minnas förutom att Elise var lite kul haha ;)
Aja god natt :)
See You LATER ;)

God Natt!

God natt. Imorgon så e det redan fredag!!
Skulle säga god natt till Dylan men han hade köpt ett roligt/jobbigt spel som jag fick prova man åker omkring som en kub och ska hoppa över saker...det låter trizt men det e ganska kul...och jobbigt....
Sen typ kolla vi på introt till nalle har ett stort blått hus... och så kollade vi på en awesome samurai som nån sköt mot och så använde han sitt svärd och skar igenom kulan. Fattar inte hur han hann att se och skära igenom kulan med ett svärd!!! Awesome!!
God Natt ;)
See You Tomorrow :)


Strindberg vandring!

Nu har jag kommit hem från StHlM. Jag var på Strindberg vandring med min klass och B. Vi började med att skriva av all den där texten som står på marken på drottninggatan :p Jobbigt! Sen gick vi och kolla på en staty av honom. Efter det så delades vi in i 2 grupper jag hade valt grupp 1 så jag var med Elin,Elise och Sara :) (Sofie var med oss ett tag också :))
Då åkte vi till söder och åt på Macdonalds :) Jag fick en super kul skjut grej i min Happy Meal som jag gick och sköt folk med...ok det där låter brutalt fast jag sköt bara min vänner och dom som sköt mig ;) Visst e jag snäll?? ;)
Sen gick vi till typ mosebacke eller något ;) Då såg Sara att frittfall blikade men vi andra sa att det var kaknästornet...Haha Men hon sa sen att hon visste hela tiden att det var kaknästornet men hmm....
Sen gav jag hypnospiller till alla ;)
Efter det så slutade vi då åkte Sara och jag till centralen och gick runt i stan :) vi var inne på 3st Bik Bok för Sara var ute efter en blus som var slut överallt :p Men vi hittade den på kungsgatan :)
Sen tänkte jag dra förbi stadsteatern för att höra med Andy om jag kunde få praoa där och just när Sara och jag kom fram till dörren till scen ingången så kom han ut! Vilken himla timing! Han sa att jag och Elise kunde komma iaf :) Han hade inte kollat sitt scema men vi kan alltid jobba med någon annan i värsta fall så det e ju nice! JAG HAR EN PRAOPLATS!!!
Sen gick jag och Sara i några affärer till och sen åkte vi hem.
När vi kom till västerhanige skulle vi byta tåg till buss och då träffade vi Elin som också stannat i stan för att fixa prao :) Det var en väldigt full buss också och Sara fick sitta på golvet... :p Men nu är vi hemma och glada ;)
See You ;)
Lite text...

Strindberg

God nat Imorgon så blir det strindberg vandring... Vi ska gå och skriva av all den där texten på drottninggatan :p Sen ska vi kolla på nån staty och sen gå till något annat strindberg ställe ;p Efter allt så stannar jag i stan med Sara :)
Imorgon e sista dan att fixa prao också Andy sa att han skulle kolla om han kunde ha mig och Elise på sitt jobb. Jag tror att han kan det så det skulle vara nice :)
God Natt

Vilken buss?? :O

Håller på att smsa med Elise om när vi ska gå till bussen och när bussen går och vilken station vi ska gå på på... Det e ganska förvirrande enligt mig för B ska åka 08.30 0ch vi ska åka 08.45 men bussen går 08.45 från station och 08.49 från typ kullsta eller vad det heter... Men alla ska vara vid ica 08.45 fast jag och Elise går nog på på kullsta.... Aja det löser sig....nog.... Haha ;)
Let's go Pikachu!!....

''NEEEJ!!!'' Haha ;)

Tjooo idag så hade vi id på först lektionen. Vi skulle vara ute och det var super kallt!! Vi körde typ softball också och då rör man ju inte så mcyket på sig :p Jag lyckades iaf slå iväg den där bollen en gång så att jag kom till första basen och sen typ failade kastARN jag vet inte hur men jag fick gå till nästa bas hela tiden så jag kom runt hela alltet utan att behöva springa :O ;) Awesome! Fast lite trizt...
Efter lunchen så behövde Sara gå till personalrummet så jag och Elin gick med henne (Elise hade försvunnit då :p)
Sen kom det förbi nån typ som gick från personalrummet när vi stod och vänta på typ Nella eller någon och han sa ''Hej'' till oss och då skrek Sara ''NEEEJ!!!'' super högt haha jag vet inte varför hon skrek ''nej'' men hon kom väll på något dåligt. Haha jag höll på att dö av skratt jag kunde inte andas och sen kom typ Christian som Sara ville prata med men Sara och Jag skrattade så mycket så ingen av oss kunde säga något så då sa Elin som vart helt seriös ''Sara är sur på dig'' till Christian. Haha det gjorde allting mycket roligare enligt mig för vi höll på att dö av skratt samtidigt som Sara skulle föreställa arg på Christian haha Omg det var super kul jag skrattar nu när jag skriver! Haha ;D
Btw. Hon var sur på honom för att hon fick fel elevensval grupp men hon fick rätt sen iaf :)

Maximum the Hormone

God Natt :) Sry för att jag har börjat bli sämre på bloggandet :p Men jag ska blir bättre igen! Snart så ;)
God Natt iaf ;) Imorgon drar min föräldrar till gtb för att ha kurs....känns som att dom alltid har nån kurs nu för tiden.. ;p
God natt ;)
Dagens låt blir Cefiro Radio med Maximum The Hormone!


Kul Japan... ;)

Hittade en flum Japan på youtube! Han ska försöka se ut som Jack Sparrow och som hår tar han typ några äckliga korvar och syr ihop...haha awesome iaf! Det e inte textat men man fattar iaf ;D

Klar!

Nu är jag klar med min novell!! :)))) Det e nice! Ska kolla om jag fortfarande kan alla engelska glosor och sen så e jag ledig resten av kvällen haha ;) Fast jag måste ju sova snart iaf för det e ju skola imorgon :p
See You!
Så här ser jag typ ut när jag skriver en novell.... ;)

Novell...

Idag så har jag spelat på min iphone hela dan.....inte bra... haha Aja sånt händer väll ;) Fast jag var faktiskt på bio också ;) Minns inte vad filmen hette men den var ganska bra. Lite seg i början och det var för uppenbart vem som var mördaren men den blev bättre mot slutet :)
Nu ska jag skriva lite i mitt svenska arbete. Vi ska skriva en novell som ska likna en annan novell som vi har fått läsa.... Haha aja efter det så ska jag nog sova så god natt :)

Spela eller plugga??

Idag skulle det vara min pluggdag men jag har fastnat för ocarinan det e super kul att spela ju!!! Alla borde ha en sån ;) Jag ska väll spela ett tag till och sen så får jag väll plugga... ;)
See You ;)
Super kul! ;D

Ocarina

Har fixat en ocarina till min iphone så jag sitter och spelar hela tiden ;) Försöker att lära mig att spela lon lon ranch (eponas låt) Alltså från Zelda ;)
Så här tror jag att Links ocarina typ serut :)

Dinner time

Nu ska jag och Dylan laga middag :) Dylan har hjälpt mig med min iphone nu så att jag har lite bra saker och sånt ;) Men nu tycker jag att klockan är mycket och att det e dags för middag!
See You Later ;)
Jag har den här låten i huvet eller iaf när han säger ''youtube nextup'' ;)

:(

Prao platsen som jag var nära att få gick ändå inte att få tillslut :((( Så det var väldigt synd för det hade varit väääldigt kul att praoa där! Men nu måste jag komma på någont nytt igen :p Känner mig inte så taggad på att göra det så det kan bli svårt... imorgon så e det iaf min sista dag att ha fixat (enligt mig)....
See You Later....

God Natt

God Natt! Idag så läger jag mig tidigt (för att vara helg). Jag är super trött!!! Imorgon så ska jag jobba också så det e bra om jag går och lägger mig ;)

PikaCHUUUUU!!!!!

Tja! Idag så har det varit ganska fullt upp! Först så hade vi friidrottsdag det gick sådär för mig... Blev sur på 3 stegen för man behövde komma 8m för att få max poäng och jag kom 7,30m :((( Sämst!! Aja...
Till lunch fick vi pannkakor  jag fick också en talrik och bestik. Dom andra i min klass fick kartongbitar utan bestik.... (det hade tagit slut för min klass fick ta mat sist) Så det var ganska sääämst!!
Vi hade fint väder iaf :) ;)
Sen kom jag hem ganska kort för att sedan dra och jobba i några timmar. När jag stod och skulle lägga några gossedjur i ordning på jobbet så kom en liten kille och kolla på mig och sen sprang han till sin syster och sa ''jag såg en tjej som hade ett pikachu gossedjur! du måste komma och kolla!'' Fast då hade jag lagt det på golvet så när hans syster kom så viskade han väldigt högt ''vart är det? Ah där på golvet kolla!!! Jag tycker att hon e lite gammal för att vilja ha ett pikachu gossedjur!''
Haha det var ju ganska lätt att höra vad han sa  ;)

hmm...jag tror föresten att jag har ett pikachu gossedjur...men den ligger nog i en kartong på vinden....

Nytt försök

Imorgon så ska vi göra ett nytt försök med våran friidrottsdag. Vi får hoppas på fintväder så att vi lyckas någon gång! Skulle vara ganska sämst om det spöregnade imorgon med... Haha aja jag tror att lärarna har kollat om det blir fint väder eller inte så vi får hoppas på att det blir fint! ;)
Imorgon hade jag tänkt att det skulle vara min sista dag att fixa prao så vi får väll se.... suck... Ska iaf jobba imorgon så jag får tänka ut nån prao på jobbet haha ;)

Alla rätt! ;)

Haha jag använde glosor.eu för att öva engelska glosorna och jag hade alla rätt på första försöket ;) Haha i'm awesome ;) Hade till och med rätt på bonus ordet legal right of common access to private land...ja det e ett kul ord.... Aja de var inga svåra glosor vi hade men kul iaf ;)

Ny friidrotts dag!!!....

Hemma! När jag kom hem eller ganska långt efter jag kom hem (16.00) Så fick jag dra och jobba :9 Det e ju alltid nice ;) Ska jobba imorgon igen....
Det första jag fick höra när jag kom till skolan idag var att vi ska inte vänta till våren för att ha våran friidrottsdag utan den ska vi ha imorgon!
Jag tycker om friidrottsdagen men att den redan e imorgon e lite jobbigt! Sen så tror jag inte att vi ska köra höjd och det är en av mina favorit grenar :( Kunde vi inte skippa kula,kast eller 400 meter??? ;)
Aja imorgon så blir det ett nytt försök på kvarnängen!! Wiii alla är sååå taggade!!!......eller något... ;)
See You Later ;)

Filler idag igen :((( Fast det visste jag redan att det skulle vara men jag såg att det är filler nästa vecka också :'(

Japansk reklam

Jag antar att det här är japansk reklam....haha Haha flum...

Friidrott

Kom på att jag inte har skrivit någonting om våra väldigt lyckade friidrottsdag ännu.
Så här var det alla drog dit i regnet och vår mentor sa att vi skulle köra fastän det regnade (det sa han förra året också och då blev det instält) Jag och några till (förmodligen alla) viste redan innan dagen började att det skulle bli instält men vi körde första grenen ändå ;) Min klass började med kast med liten boll eller vad det heter. Jag kom super dåligt! Jag kastade helt snett och den kom super kort :p Iaf jag vet inte om alla fick kasta innan dagen blev instäld och alla skulle tillbaka till skolan. Jag drog hem och bytte kläder så att jag inte hade blöta id kläder men alla kunde inte göra det så det var ju synd för dom... :/ Vi ska ha en ny friidrotsdag när våren kommer så det får vi hoppas på för jag tycker att friidrottsdagen e kul ;)

Datorväska

Nu har jag äntligen fixat en dataväska eller fodral till min mac! Har inte haft nån men nu har jag det! ;) Den var lite för stor men det funkar iaf :) Den e ju inte för liten :)
Så här ser den ut iaf. Den är från stadium ;)

Good Night!

God natt. Nu måste jag sova igen! Ska upp typ 06.45.... jobbigt! Men jag slipper att cykla iaf!! :D Då hade jag typ behöft gå upp ännu tidigare :O
Dags att sova iaf!!!
See You Tomorrow!! :D
Med lite tur så får jag se fortsättningen imorgon!!! ;)

Tänk, Tänk, Tänk....

Idag så hade jag min först musiklektion :) Jag tycker att den nya läraren är bra :) Jag lärde mig någonting på första lektionen ;) Haha Sen så fick jag också trumma på första lektionen så det var ju kul men det var bara ett trizt lätt komp men nice iaf :)
Imorgon så ska vi ha friidrottsdag på kvarnängen (tror att det heter kvarnängen) Och jag skulle cykla dit men Sara räddade mig och sa att vi kunde åka bil dit och buss hem :) (jag hatar att cykla)
Men ett problem som jag aldrig verkar bli av med är praon VAR SKA JAG PRAOA????!!!! Jag får panik!! Vilket jag har haft länge nu men iaf ;))
Aja tänk tänk tänk......

Sovmorgon i 5 minuter!!!

Nu har jag varit duktig för jag har pluggat matte!! Först så fattade jag typ ingenting men efter några tal så började jag förstå :) Så nu har jag räknat klart hela B kanske börjar med C imorgon om jag vill ;) Jag har inte matte imorgon och på onsdag har vi friidrottsdag så då har jag inte heller någon matte...
Nu ska jag sova iaf :) Imorgon så har jag sovmorgon i 5 minuter!!! Så skönt med sovmorgon!!!.....eee...ja
God natt iaf
See You Tomorrow ;)

hogwarts.nu

Hogwarts.nu är en sida som jag var inne på mycket när jag var liten. Jag minns inte riktigt vad det var som var roligt med sidan...man kunde tex gå in i ett rum och den som var snabbast att ta en peng fick pengar och för dom pengarna kunde man köpa drakar och sånt...Det var iaf en kul sida tyckte jag :) Men den sidan har lagt ner nu så man kan tyvärr inte gå in och kolla på den :( Men jag hittade 2 bilder som får minnena att komma tillbaka ;)

Någon annan som kommer ihåg Hogwarts.nu?

Negativatal...

Tjo!! Idag så har vi gått igenom negativatal i matten och det är super förvirrande! typ (-3 )- (-4) = 3+4 = 7 Hur kan det bli pluss??? Jag fatta inte men det e väll bara att räkna på..... Det är förvirrande iaf.
Det inte hänt så mycket idag.... Fick veta att vi ska vara på kvarnängen eller vad det nu heter klockan 08.00-14.30 så vi måste upp super tidigt för det tar ju lång tid att cykla dit! Aja det e bara att gå upp! ;)
Jag har med mig min mattebok hem så jag kanske pluggar sen...
See You ;)
den här typen har kraft och kraft mäts i N (newton)....man får lära sig sååå mycket i skolan! ;)

Ingen Prao :(

Nu är dagen slut och jag vet fortfarande inte vart jag vill praoa någonstans :((( Det är ett problem!!!
Imorgon så börjar jag 08.30 för vi börjar alltid den tiden på måndagar så det e nice! :)
Nu ska jag sova iaf God Natt

Cosplay

I mitt förra inlägg så skrev jag om cosplay men sen kom jag på att alla kanske inte vet vad det är för någonting så jag tänkte berätta om det här ;)
Cosplay är när man klär ut sig till en karaktär från tex anime, manga eller ett spel. Det börjar bli mer och mer populärt här i sverige men i Japan har det varit populärt länge ;) I sverige så ser man inte en cosplayare så ofta. Man ser dom nästan bara på tillställningar som har med spel,japan och sånt att göra ;)
Många gör sina egna cosplay kläder men jag e inte så bra på det så jag syr inte egna ;)
Här är bilder på några bra cosplayare :)

Nya planer

Nu har jag börjat tänka om angående min cosplay, för ist för nån från Naruto så tänkte jag cosplaya som Misa från Death Note ;) Death note är den näst bästa animen som finns enligt mig ;) Naruto är först men den klår Bleach fastän Bleach är väldigt bra ;)
Misa är en stor karaktär i Death Note. Inte huvudkaraktären men nära ;) Dess värre (sluta läsa om ni ska kolla på death note) så dör hon i slutet när hon har fått reda på att Light har dött. Det är inget man vet säkert men det var ganska uppenbart om man kollar klart på hela sista låten...
Jag la ut en bild på Misa igår och här är en till ;)

Borta

Hej nu har jag tagit bort nästan alla spex bilder pga av den som tog bilderna ville inte att jag bara skulle lägga upp dom. Men hon sa att det var okej att jag gjorde det om jag skrev att det va hennes bilder men jag tyckte att det var snällast att ta bort dom helt men eftersom jag faktiskt la upp dom så lägger jag upp en länk till hennes blogg HÄR :) Hoppas att ni kollar in hennes fina blogg :)

Måste hitta prao!

God morgon! Idag så Måste jag komma på en prao plats!! Så kan jag ringa imorgon eller något. jag är lixom väldigt sen med att fixa en känns det som! Börjar få lite panik! Men det e bara att försöka komma på något....super lätt....inte :p Aja bästa att jag börjar tänka för det här kan ta ett tag.
Här är lite bilder från förra årets prao platser (hade 2 då efetersom det inte fanns för båda veckorna på det stället jag hälst ville till)
Ute och åker släde :)

Jag och Munter :)

Walle blev en ren ;) Haha

Europas största hiss!

På väg till scenteknikernas rum

Kuliss rivnings dags ;)

Kontaktlista

Nu har jag fixat min kontaktlista i min mobil så att varje kontakt har en bild på någon anime figur den påminner om... Haha ganska kul ändå ;) Det ser iaf fint ut att alla kontakter har bilder :) ;)
Nu ska jag sova för jag e super trött! (vilket e bra för imorgon måste jag lägga mig tidigt) Imorgon har jag inga planer. Kanske ska försöka att skriva lite saker i min klokbok om jag årkar hålla på med matte :p ;)
God Natt iaf
See You Tomorrow :)
Misa Amane :)

Min flummiga kompis ;)

Nu har Sara dragit :( Vi har haft väldigt kul! ;) Först så skulle vi typ köpa godis så då passade vi på att gå en promenad ;) Vi gick typ långt! Vi gick ner till hamnen och runt allt och sen hem till mig igen :)
Lite senare typ runt 23.00 så fixade vi en äppelpaj som pappa hade gjort till oss sen sa vi till Dylan och Makishi att vi hade fixat den så då satt vi i köket och åt den och Sara var flum hela tiden. Hon sa typ att hon skriker fult men hon skrek typ hela tiden och då sa hon att det inte var sånt skrik.... Om någon fatta vad jag skrev där kommentera gärna och förklara för mig ;) Haha Men hon e kul iaf...när hon inte kastar plånböker och sparkar grus på Dylan  ;) Hon fick oss alla att skratta mycket :D Haha
See You ;)
Här är en bild på min galna vän ;) Haha

Taco night

Nu är Sara här :) Vilket betyder att vi kommer att ha en awesome kväll ;) Självklart så ska vi äta taco ;) haha
Just nu sitter jag med min data och Sara med min mobil... vi har så kul!! ;) Haha Men vi ska väll laga middag snart eller nåt ;)
See You Later ;)
Haha jag älskar den här bilden! Den e fett flum!! ;)

Spexfotot!!

Här är ett av våra spex fotton. Jag hade hoppats på några fler bilder som jag vet togs men det var inte jag som tog några bilder så.... här är den :)


Ramen

Idag så fick jag awesome Ramen till middag. Pappa hade hittat ett recept på internet som han gick efter :)
I <3 Ramen! ;)
Det var ingen Naruto i den men det var awesome iaf!!!

Spex

Tja! Nu har jag kommit hem från en lång skoldag! Först så var det en vanlig dag men sen så hade vi skolfotografering. Jag tror att det blev bra :) Blundade på en bild så vi får hoppas på att han inte väljer den ;)
Sen efteråt så tog vi spexfoto! Det var super kul!! Alla skulle ha på sig sportkläder så jag Elise och Clara hade ridkläder och sen så tog ju folk deras sport typ (fast inte alla 1del hade random sporter ;)) Sen så kom Henke och Sebbe som ett gammalt par typ haha jag skrattade super mycket!! Det såg så kul ut! Det var dom som hälst ville ha sport och dom var de ända som inte var sportiga men det var super kul iaf!!!
Jag kanske lägger upp bilder sen. Beror på när folk lägger ut bilder på fb för jag hade inte min kamera med mig.

skolfoto imorgon :O

Nu är det sovdags!! Imorogn så har jag skolafotto först så ska vi ta ett vanligt fotto som hanmnar i skolkatalogen och efter det så tar vi ett spexfoto :) Då ska vi ha sport kläder på oss så jag och Elise tänkte ta rid kläder ;) haha det e ju sport kläder ;)
Dags att sova nu iaf :) God Natt
See You Tomorrow!! :)

Stjärnorna

Jag gick ut på vår terass för att snacka med pappa och då såg jag att man kunde se stjärnorna :) Då började jag och pappa prata lite om rymden och sånt och då frågade han mig om jag visste hur en satelit lyser. Jag insåg då att det uppenbarligen inte var en lampa på sateliten som jag alltid har trott, för vi skulle inte kunna se en lampa ända ner till jorden oavsett om lampan var stark eller inte. Så jag sa ''nej''. Då sa han att det var solen som reflekterades i den...
Sen så sa han att det blir mörkt ute pga att vi är i en skugga nu. Haha jag har aldrig fattat varför himlen blir svart på kvälen förrut. Nu när jag tänker efter på båda sakerna så känner jag mig vääääldigt efter haha aja man kan ju inte veta allt ;)
Helt klart en skugga ;)

Take a picture!

Nu håller alla i min klass på med att skriva på fb om vad vi ska ha på Spex fottot. Först så skulle vi ta vad vi ville men nu verkar det bli sport :p Sport e typ trizt! Men det tycker inte alla och vi har ju ändå med oss id kläder imorgon så det e ju bra.... + att en av våra mentorer e id lärare ;) Men det e inte 100 ännu på sport men det lutar åt det hållet iaf
Take a picture!

Panik!

Jag vet att jag inte är ensam om det (vilket gör det ännu värre) Men jag har ingen arning om vart jag vill praoa!! Jag har min prao V. 40-41 Men jag har inte fixat prao ännu och det är snrt jag har den!!! Aaaah!!! Vart ska jag ha en plats??? Det är ju brottom!! Måste typ senast komma på nån stans imorgon! Om någon av er har ett förslag så skriv gärna det!! Om jag inte kommer på någonting snart så är alla platser slut!!!
Aaaaah!!!
Föra terminen så var jag scentekniker här och så var jag på skansen stallet. Jag var med Sara båda veckorna  och vi hade väldigt kul fastän det var lite jobbigt men det heter ju jobb ;) Kanske ska kolla om det finns någon plats kvar på stadsteatern (min morbror jobbar där) För det var ju kul fastän det inte fanns mycket att göra... ;)

Dags att sova igen :O

God Natt. Dags att sova igen!! Fast jag var ganska trött förut så jag borde kunna somna fort (inte för att jag är trött längre) Det är super jobbigt jag är trött hela dan men när jag måste sova så är jag pigg! Jobbigt... Aja så är det ;)
God Natt
See You Tomorrow ;)

RSS 2.0