borta....

Snart så ska jag dra till StHlM. Jag ska på min mosters 50års fest. Jag kommer att bli kvar i stan så jag lär inte skriva mer idag.... Imorgon så ska jag se Jesus Christ Superstar och efter det så ska jag åka till mitt land.
Jag kommer förmodligen att kunna blogga på mitt land men man vet aldrig...Men jag ska försöka, men det kommer nog inte bli så bra uppdataering....
Så här har jag tänkt att se ut på festen idag ;)

See You!!! :D

Klasströja + japanbok!

Igår så fick vi våra klasströjor. Många hade beställt munkjackor fast det ville inte jag ha ;) Så jag beställde en T-shirt. vår lärare har målat av vårt klassfoto så det är alla från min klass på tröjan ;)


Jag fick också en bok från Rotary igår också :) Alla som ska åka till Japan får en bok så att man vet hur man ska bete sig där ;)

Dailykpopnews!

Som ni kan se om ni kollar till vänster så har jag fixat en länk till Dailykpopnews.net  Och jag har gjort det pga att jag tycker att det är en bra sida och om ni gillar kpop så borde ni läsa den :) om ni inte redan gör det ;)


T-ara lovey dovey japanese!!

nu eller för några dagar sen släpptes T-aras lovey dovey på japanska!! Sugoi!!

Uppsatsen är klar!

Nu har vi haft vårt sista nationella i engelska. Det var uppsats skrivningen och jag tyckte att det gick bra :) hoppas på att jag får bra betyg!!
Just nu då sitter jag i "ett fönster" och Läser dkpopnews.net en awesome sida för alla k-pop fans!! Ska lägga upp en länk dit i min blogg sen ;)
Snart börjar min nästa lektion... See you later! <3


17 agusti!! ♥

Fick precis veta att jag lämnar Sverige 17 augusti!! Det är preliminärt så det är inte säkert ännu men förmodligen :) Sen kommer jag inte hem på ett år! :) Sugoi!! Vet dock inte vart jag ska ännu :O Jag tycker att jag borde ha fått reda på det vid det här laget men men.... ;)

prov, prov, prov...

Hola! Nu är det dags att tagga inför mitt spanska nationella prov imorgon!! Jag är faktiskt lite taggad ;)
Idag hade vi beep test som sagt, och det gick super dåligt! Jag är aldrig särskilt bra på det (mitt högsta är typ 7,8) men idag så kom jag bara till nivå 6 :O Asså jag tappade typ andan jag kunde inte andas :p Men det gick över, det har aldrig hänt förrut dock....
Efter det så körde jag och Elise basket mot 2 killar i min klass och det var väldigt jämt :)
Hade också matte prov idag och det gick sådär... Kanske inte var min dag idag :p  men imorgon så ska det gå bra på spanskan!!

jag hatar dig/jag älskar dig

Haha nån har bara skrivit ''jag hatar dig'' till 118100 och som svar så har dom skrivit hur man säger jag hatar dig på japanska men det roliga är att dom inte alls har skrivit jag hatar dig utan jag älskar dig. Haha hoppas att den personen som skrev jag hatar dig använder sig av Daisuki desu någon gång ;)

Tummen upp för imorgon!

Yo! Idag så har det inte direkt hänt någonting :p Men imorgon så har jag beep-test wiii....asså jag failar alltid på det jag kommer typ till 7... Det e jobbigt att man måste svänga! Om det hade varit en rak sträcka så hade det varit ok. (beep-test är när man springer fram och tillbaka och måste hinna till ''andra sidan'' innan det säger beep...)
Jag har matteprov imorgon också wiii!!! Så imorgon så kommer det att bli än väldigt rolig dag! + att jag ska sluta senare pga att vi ska se klart på nån film i svenskan.... Aja kul dag det kommer att bli imorgon iaf!!! wiii!!! Haha aja det kunde ju ha varit värre! ;)
Jag säger bara tummen upp för imorgon!!! ;)

Krönika.

Yo! Nu har jag försökt att hitta en krönika hur länge som hälst utan att hitta någon! Vi har i ''läxa'' i svenskan att hitta en krönika som handlar om ett ämne som intresserar oss och det är svårt! Först så försökte jag hitta en om anime sen naruto och efter det så kom jag på det bästa K-pop!!!! Fast jag hittade ingen som jag tyckte var bra....Det verkar inte ens finnas någon om K-pop :p Aja imorgon så ska jag leta vidare jag har till på torsdag på mig att hitta en ;)
Dags att sova nu!
Oyasumi!

Cool sak.... :D

Förra veckan när jag var på bio med Sara och matilda så skulle Sara köpa jeans först. När vi (jag och matilda) satt och väntade på Sara så såg vi en cool sak. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det men jag fotade så ni får se själva ;) (ni måste se båda bilderna för att fatta)


Det var lixom ett halft mönster som blev ett helt när man kollade på spegel pelaren. Sugoi!

Mycket plugg!

Yo! Idag så känns det som att jag bara har hållt på med skolsaker :p Fört så bakade jag sen så kom Sara hit för att vi skulle fotta till vårt bildarbete. Efter det så har ajg gjort 2st matte övningsprov....skola hela dagen helt enkelt. Jag har också försökt att hitta skor som jag kan ha på balen men jag hittar inga jag vill ha :p
Imorgon så är det skola igen och det känns som att jag har massa prov den här veckan :P aja om 2 månader så har mitt sommarlov redan börjat!
Ska nog sova snart.
OyAsUmI!

Kitty cookies!

Tjo idag så har jag bakat kakor som ska säljas i min skolas personalrum. Alla i min klass är tvungna att baka någon gång och nu så var det min tur :p Tyckte iaf att dom blev bra :) Hoppas att mina lärare gillar kitty ;))

körsbärsblommans dag

Idag så var det sakuras day eller körsbärsblommans dag!! Det var i kungsträdgården :) Jag var där med TokSara :) Det var tyvärr inte så många blommor som hade slagit ut och det var lite kallt men annars så var det nice :) Dom spelade Pon pon pon under lolita uppvisningen så efter det så har jag haft den låten i huvet resten av dan :p
Här kommer någr bilder :D
Lite sakura var det iaf :)


Kimono och lolita uppvisning


Cosplay!!

Bioshock!


Jag tyckte att det var en trevlig dag trotts att det var kallt ;) Fast det vi hälst vile se var ju lolita och cosplay visningarna så det var värt att vänta ;)

nails.

Tjo! Idag så var Toksara här :) Hon ville att jag skulle fixa hennes naglar ;) Så jag skrev två namn på några karaktärer från en bok hon läser + att jag målade en fisk för en av karaktärerna hade någonting med vatten att göra ;p
Jag höll på i typ 2 timmar för när jag var klar med hennes naglar så gjorde jag mina egna ;)
Sara blev gal1 på kvällen men det brukar hon bli fast i vanliga fall så är hon det klockan 16.00, inte på kvällen... Sen så pratade vi om att vi inte gillade våra fingrar och så skulle jag säga någonting om mitt långfinger fast jag råkade säga lol-fingret haha fail! ;)
Imorgon så är det körsbärsblommans dag i kungsträdgården! Och jag ska dit med Sara!! Det ska bli kul. Jag såg att det ska vara mulet men vi får hoppas på att det inte regnar iaf!!!
Oyasumi!
Bild från förra året, då blommade det allt! Hoppas att det blommar imorgon!!!

Platå zori!

Jag antar att det här är typ ''kimono skor'' typ zori men med platå! Fett awesome! ;D Dom ser lite svåra ut att gå i eftersom man måste ju lyfta hela platån med tårna....men värt! haha

Källa

Super Junior english game!

yO! Imorgon så har jag sovmorgon! Jag börjar 09.00 pga nationella. Jag läsförståelse och hörförståelse i engelska imorgon. Vi får hoppas på att det går bra :) Jag brukar inte ha några problem med engelska så det ska nog gå bra :)
När jag ändå skriver om engelska... Idag så kollade jag på ett klipp på youtube det typ hette ''Super junior english game'' (super junior är en k-pop grupp) och det var väldigt kul för dom var sämst på engelska haha men det e bara kul att dom e ^^ haha du kan se klippet HÄR
Nu ska jag sova :) God natt!

Hungerspelen på idrotten! :D

Idag så höll 2 killar i min klass vår idrottslektion och det vi gjorde var att leka hungerspelen! Det var fult med saker i idrottssalen som man kunde ta skydd bakom och så. Sen så var det fullt med bänkar som man inte fick hoppa över, man fick gå runt dom. Sen var det massa bollar som låg lite halft gömda och det var dom vi fick använda som ''vapen''. Första gången så gick det ganska bra men andra gången så hoppade jag över en bänk (glömde att man inte fick göra det) så jag var inne i typ 3sekunder hehe... En annan gång så gömde jag mig i en typ lång matta som var snurrad (så att man skulle kunna gömma sig där) över den låg en madrass så att man inte skulle kunna se in till där jag satt, men det var en liten glipa så man kunde se in om man kollade in och självklart så gjorde en kille i min klass det så jag var ganska körd...  :P Om man åkte ut så kunde man så komma in igen som ''mutant'' så det fick jag göra några gånger ;)
Kul idé iaf! :D

Sista nationella i spanska!!!

Yo! Idag så hade jag mitt sista nationella i spanska. Alla skolor har inte nationella i b-språk det är frivilligt för alla skolor och min skola har självklart valt att ha det ;p
Iaf det var skrivdelen som jag gjorde idag jag fick börja igår och fortsätta idag så jag kollade upp några ord tills idag som jag inte kunde och ville ha med i min text ;) Texten skulle vara ett brev och handla om att jag skriver till någon när jag är på en resa :)
Nu ska jag äta middag ;)
Ja Mata

Ny heather....

Yo! Idag så började skolan igen och det känns som att det aldrig har varit lov :p Fast det är långhelg om 2 veckor så det e ganska chill fast innan dess så har jag massa nationella :p Jag hade tydligen nationella i spanska idag. Trodde att jag skulle ha det imorgon så man var ju sådär lagom förberedd ;p Jag fick VG på hörförståelsen i nationella spanska så det e ju ok :)
Väldigt interessant inlägg! ;) Haha
Oyasumi!
jag fösökte göra en ny heather förrut men det gick ju sådär lagom bra...tror nästan att den jag redan har är bättre :p

Kösbärblommans dag!

Jag kollade precis när kösbärblommans dag är och såg att den är nu på lördag!! Tur att jag kollade så att jag inte missar den ;) Ni kan läsa mer om den HÄR Kösbärblommans dag är varje år i kungsträdgården ^^Tänkte nästan cosplaya i år men jag tror att jag skippar det... :p
Bild från förra året då var sakuras day på valborg och det var liiiite varmare ute då ;)

Sakura nails

Jag såg någonstans någon som hade gjort sakuranaglar (kommer inte ihåg vart dock...) Jag tänkte iaf att jag skule prova :)
så här blev det ;)

Dagens tips

...Okej jag har aldrig haft något tips innan men nån gång måste vara den första ;) Iaf för att komma till tipset...Idag så hade jag på mig mina platåsneakers (jag skrev om dom för typ 2 inlägg sen) och det var super bra för det var mycket slask idag när jag var i stan men det läckte inte in i skorna för jag var så högt över marken haha ;) Så mitt tips är att ha platåskor när det är slaskigt ute haha ;)

Battleship

Moshi Moshi! Idag så har jag varit i stan igen :) Jag var där med Sara, Matilda + en kompis till Matilda ;) Vi skulle se filmen battleship. Jag trodde inte att filmen skulle vara bra men det var den :) Och det beror inte bara på att det var japaner med i filmen (jag lärde mig ett nytt ord på japanska!!!) utan också på att det var en bra film ;)
Nu har jag precis komit hem och snart då ska jag ut igen :p Fast jag ska bara gå till affären och handla så det e chill :)
Ja Mata!
Här är en trailer på filmen :)

Flum design

Jag märkte att min design har ändrat sig lite på bloggen :O jag vet inte riktigt hur den har gjort det men jag ska försöka att ändra tillbaka den när jag har tid ;)
Oyasumi!
Btw idag så invigde jag dom här skorna :) jag har aldrig använt dom förut

Shopping!

Tjo! Nu tänkte jag lägga upp några bilder på några saker jag köpte igår ^^

Skorna är från skopunkten och tröjan + shortsen är från Gina tricot :)
Jag köpte också en klänning som jag ska ha på skolavslutningen men den får ni inte se ännu ;)

My Day!

Yo! Idag så har jag varit i StHlM och shoppat :) Jag var där lägre än planerat :O tänkte att jag skulle vara hemma 16.00 men det blev två timmar senare ;P
När jag kom hem så träffade jag TokSara :) Vi började spela in en väldig awesome film och i en scen så skulle hon skjuta ett glas med vatten på mig och det gick ju så där...Första gången så fick jag panik och sköt tillbaka glaset så att vattnet hamnade på Sara ist ;) Men andra gången så lyckades vi dugligt... ;) Haha
Jag lägger upp bilder på det jag köpte imorgon för jag orkar inte foto nu :p
Oyasumi!

Heart!

Idag så fick jag en tröja som jag har beställt från Youtopia :) Jag tycker att det är lite coolt att hjärtat går ut från tröjan ;)
Här är en snabb bild jag tog ;)

HÄR hittar du tröjan

videosamtal från Indien!

Nu har jag chattat super länge med hon som ska komma till oss när jag åker :) Vi hade videosamtal så jag visade runt i huset och sen så fick jag se hennes hus och hon bor super fint ;) Sen medan hon visade sitt hus så samlades hela hennes familj runt kameran och då menar jag alla! (eller inga vuxna killar) men hennes syskon, kusiner, mamma, fastrar och mostrar. Då var jag med Dylan också så vi satt och prata med dom :) Det var kul :) fast det lagade mycket :p
Jag målade en vacker bild lite fort. Tyckte att den passa ;)

vart ska jag?!!

yo! Idag så kom mina föräldrar hem och då såg vi att hon som ska komma till oss när jag åker till Japan har addat dom på fb så vi chattade lite med henne :) Jag hoppas att jag får veta vart jag ska snart!!! OMG!! Jag måste plugga japanska hela sommaren!!!!!

Här är en bild jag gjorde för ett tag sen, tecknet betyder blomma på japanska (därför är det massa blommor över hela) och det utalas ''hana'' som mitt namn ^^

Money Honey!

Kanske hade money candy varit en bättre rubrik... haha spela roll ;) Jag fick lite pengar i mitt påskägg i år men det var inte vilka sorts perngar som hälst utan godis sedlar haha :) Dom smakar inget men dom smälter när man äter dom och det e kul ;)

Hair!

Yo! Idag så kommer Elise hit för vi ska se hair! (musikalen) Vi kollade på den under haloween men det var bara jag och Elise som tyckte att den var bra av dom som såg den :p Kanske så var det fel typ av film att se på haloween men men.... ;) Nu ska vi se den igen iaf :D

fotomugg

Såg den här muggen när jag kollade runt lite på olika sidor. Jag tycker att den är kul :) Alla fotoälskare borde ha en ^^

KÄLLA

Put your hands up and get your dreams up!

Idag så har jag haft låten Hands up med 2PM i huvet. Först så trodde jag att dom sjöng ''Put your hands up and get your dreams up''. Haha jag tyckte att texten var ganska kul fast sen så hörde jag att dom sjöng ''Drinks up''..... Too bad det var roligare innan fast låten är fortfarande lika svängig haha ;)

Glad Påsk!

Yo! Idag så har jag varit hos farfar och farmor :) Nästan alla i min släckt på pappas sida var där utan min farbrors fru Alexandra och min kusin Julia.
Vi följde vår gamla tradition vilket är att måla ägg med extremt dåliga kritor... ;) Sen lekte vi samurajer ;) Asså man springer inte omkring som samurajer leken heter bara så (bäst att förklara ;))
Här är några bilder från dagen :)

Kolla så vackert Dylan kan måla ;)

Vi byggde också en gubbe ;)


Om ni undrar varför jag är så kort så beror det på att jag typ hukar mig för att vara kortasr eftersom jag står längst fram så måste jag vara kort så att jag inte står för alla ;)

Glad Påsk Alla!

Naruto egg and meat boy puzzle!

Tjo! Idag så kom mina föräldrar hem (dom har varit borta i några dagar) Dom gav mig och Dylan ett varist keramikägg och färg och sa att vi skulle måla dom, vi sa självklart ''okej!'' ;)
Sen när vi nästan var klara så sa dom att vi var så duktiga på att måla så då fick vi ett varist pussel som var helt vitt som vi också skulle måla haha ;) Vi håller aldrig på med att måla saker eller sånt men av någon anledning så fick mina föräldrar för sig att vi skulle göra det idag haha :D
Så här awesome blev resultaten ;)
Naruto!!

Och Akatsuki pussel haha ;)

Här är Dylans pussel, den där brinnande saken i mitten skulle blivit ett påskägg fast han failade och sen är det super meat boy på sidan :) Jag tycker att det blev ett ganska bra pussel :)


Pluggat!

Yo! Idag så har jag bara pluggat :p Jag har ju ett svenska prov imorgon och jag hade inte direkt pluggat någonting på det innan idag.....smart va?? Men det ska nog gå bra...kanske....jag kan det jag ska kunna ganska bra iaf ;)
Jag har också pluggat matte idag ;) super kul dag helt enkelt! Imorgon så är det bara halvdag och sen så är det påsklov!!!!! Sugoi!
Haha jag hittade den här gamla bilden och jag tycker fortfarande att den är kul! Haha tog bilden på skansen ;)

Evakuera hela Tokyo området!

Jag såg på Cornucopia att kärnkraftverket i Fukushima kokar :O Kärnkraftverk ska ju koka men inte när det är avstängt eller vad det är. Dom har cirka 460 ton använt kärnbränsle och det finns risk att det överhettas och exploderar! Om situationen blir värre så planerar dom att evakuera hela Tokyo området! Förmodligen så kommer inte det att hända men jag undrar hur dom kommer att lyckas att evakuera hela Tokyo om det händer det är cirka 35 miljoner människor som ska evakueras!!!
Jag kan inte så mycket om kärnkraftverk men ni kan läsa om det som har hänt eller kanske händer HÄR

Orka plugga....

Yo! Idag så har jag inte pluggat så mycket som planerat... men det kanske var lika bra att ha en lugn dag :) Fast det betyder att jag får extra mycket att göra imorgon....På torsdag så har jag SV-prov så jag måste plugga mycket imorgon! Jag ska också ha skrivit klart en matte sak :O men det ska nog gå bra :) we'll see ;)
Tänkte sova nu iaf
Oyasumi!
random bild... ;)

¡Felices Pascuas! ;)

Idag så var 9B och simma under vår spanska lektion så franskan och spanskan fick påskpyssla :) Jag var så duktig och gjorde ett väldigt vackert påskkort + två påsk shurikens!
¡

?! :O

Vi fick tillbaka vårt resultat på första delen på spanska nationella och jag och Sara fick precis samma!!! :O hoppas att vi har fel på olika saker för annars så kommer ju vår lärare tro att vi har fuskat! (vi sitter bredvid varandra) Lite kul ändå jag och Sara är lika bra eller lika dåliga ;)

Indisk tjej :)

Jag fick precis brev om vem som kommer att bo hos oss när jag åker till Japan och det var nån tjej från Indien ^^
OMG hoppas att jag också får veta vart jag ska hamna snart! Nu börjar saker och ting kännas verkliga! Scary!!! men kul :)))))) aaaah!

Typ klar!

Yo! idag så har jag blivit klar med mitt HK arbete + att jag har kommit långt i mitt SO arbete och det tog typ hela min dag :( Fast nu är jag typ klar :)) Jag har iaf inte gjort någonting mer idag :p och nu ska jag sova ;) Kul inlägg!! Jag ska försöka att skriva ett roligare inlägg imorgon ;)
God Natt!

Rensat!

Yo! Idag så har jag rensat och jag lyckades få ihop några saker ;) Här är dom

Jag har även pluggat! Jag är nästan klar med Hemkunskapen och med fråga 1 på So:n :) Imorgon så SKA jag bli klar med hemkunskapen och helst So:n också så att jag kan plugga till Sv provet resten av tiden ;)
Oyasumi!

♡ K-pop ♡

Idag så pratade dom om K-pop på godmorgonvärldenP1. Då fick jag höra att det var en svenska som hade skrivit låten Run devil Run som är Girls' generation eller SNSD's låt :) Fett awesome! Den var inte skriven på koreanska men dom har översatt den. Haha kul ju! K-pop är väldigt populär musik världen över men det är inte så populärt i Sverige ÄNNU! Men snart ;)
Här är låten

Det är synd att det inte är så populärt med K-pop i Sverige ännu men jag tror att det kommer att bli populärt snart för man märker fler och fler personer som lyssnar på det.
Det jag tycker är nice med K-pop är att det är bra musik som man blir glad av att lyssna på + att dom är bra på att dansa dom står inte bara still eller går omkring på en strand (Jag skrev strandgrejen till sara ;)) utan dom gör en show. Och aovsätt om man inte fattar någonting av vad dom säger så kan man inte låta bli att sjunga med i låttexterna ;)

Shopping bilder! :)

Här kommer bilderna på det jag har köpt idag :)

Shortsen är från BikBok och tröjan är från HM :)

RSS 2.0