Kul dag?

Yeay det kommer att bli en kul dag imorgon.....
Or Not....

LäsNinG! ;)

Idag så har jag bara läst nästan hela dagen...Jag har också bestämt mig för vilken monolog jag ska ha eller göra på intagningsproven :) Fast jag vet inget om karaktären så jag måste ta reda på det :p
Imorgon så kommer mina kusiner hit :) Det är ju kul men jag måste säkert gå upp tidigt....haha ;) Imorgon så är det också måndag vilket betyder att jag borde börja plugga....jag kommer säkert inte göra det men det är värt ett försök ;)
Oyasumi!

Intagninsprov!

Nu vet jag alla datum som jag ska göra intagningsprov på :O Haha jag ska göra intagningsprov och om jag kommer in så kommer jag ändå säga att jag inte tänker gå där ;) Fast jag måste ju göra proven fall något skulle hända :p
Jag har inte så mycket mer att skriva om just nu :p Så god natt ;)

Viakvällen

Först så hade vi matte :p Jag fick tillbaka G dels provet och jag hade alla rätt så det var ju kul att ha alla rätt på ens sämsta ämne :) Sen skulle vi räkna ut en uppgift och då fick jag 4 ''loppor'' som vi kallar det, fast det var nog tack vare Elin ;)
Sen så satt vi (Jag,Elise och TokSara) och tog betalt för inträde. Dom satt och fikade medan jag gjorde allt jobb för dom tyckte tydligen att jag var bra på det...haha aja antar att man är ok om man är halft van vid att jobba i en affär, måste typ vara eller 'bete'' sig på samma sätt ;)
Elise och jag hade fett kul också för vi lurade Sara att dom hade satt upp våra gamla bilder som vi hade målat när vi var små. Haha hon gick på det! Det stod nämligen namn på personer som går i min och Saras klass + att det fanns en som det stod Dylan på så vi sa att det var våra gamla bilder och hon gick på det haha jag och Elise trodde först inte att hon kunde gå på det haha aja det är TokSara det ;)
Jag har redan pluggat lite men nu ska jag plugga lite mer SO innan jag ska sova
Oyasumi mina!

Showplanering!

Tjo! Idag så hade vi matte prov del 2 alltså VG/MVG delen och det gick extremt super dåligt! OMG jag tror aldrig att jag har varit så dålig på ett prov förut! Fattar inte problemet, jag kunde bara inte räkna idag :p aja det var bara VG/MVGdelen iaf och vår Mattel ärare sa till mig flera gånger att det hade gått super bra på G delen så vi får hoppas på det...
Vi hade också show planering idag och det var hemskt! Alla vill få fram det man har att säga så det slutar med att alla skriker! Jag skrek också om man tänker efter....fast jag skrek mest TYST!!! och sen så diskuterade vi låtar som vi redan hade röstat ner. Kunde vi inte bara glömma dom och gå vidare? Vi hade ont om tid. Vi röstade också ner en person som skulle sjunga men jag tror att det slutade med att hon fick sjunga iaf :p Aja nu är alla låtar + sångare bestämda, skönt det! Men jag hade hellre varit med Elise och städat klassrummet idag för det hände en kul sak som Elise berättade om Haha!
Nu ska jag fixa lite saker för snart ska jag tillbaka till skolan för det är ''Viakvällen'' idag :p Orka. I vanliga fall så brukar vi ha något kaffe eller så men nu ska vi ha vanliga lektioner :p Så först Matte och sen svenska. Fast jag missar svenskan för jag ska stå och ta betalt för inträde den tiden :p
Skriver mer när jag kommer hem
See You!
Haha vi borde haft en trollerishow ist för lektioner idag (på via kvällen). Trolleri är kanske inte det roligaste som finns men det är roligare än lektioner iaf... ;)

Vassis!

Tjo! Idag hade vi Ma-prov och det kändes som att det gick bra :) Men man kan aldrig vara helt säker förrän man fått tillbaka provet :O
Jag har också fått min första ''kallelse'' för intagningsprov till gymnasium :O Fast det lär inte vara så svårt.... Får hoppas på att det inte är det iaf ;) Och ''ja'' jag ska försöka komma in på ett gymnasium fall någonting går snett så måste jag ju kunna gå gymnasiet! + att jag inte kommer kunna göra något test nästa år så jag hoppas att det räcker med att jag gör testet nu!
Idag så hade vi hoppning på ridningen och jag fick Vassis!! Eller Vassaris som han egentligen heter ;) Jag gillar egentligen inte att hoppa hästar men det gick bra :) Vanligast så vill jag ha en trevlig ponny ;)
Skriver mer sen :)
Ja Mata!
Och nu lägger jag upp en random pokémon bild så ni kan ju kolla hur många namn ni kan av dom haha ;)

Ma prov imorgon :O

Som sagt så var Elin här idag och visade mig lite photoshop grejer :) Fett bra ju! Jag kunde ju ingenting...haha
Imorgon så har vi Ma prov :O Hoppas att det är lätt!! ;)
oYaSuMi!

Vi äger på Photoshop!

Elin har lärt mig lite om hur man använder photoshop :) Kolla så coola bilder vi kan göra!

(nej Toksara vi har inte photoshopat någon bild på dig....)

Trolleri!

Man vet att man har trizt om man roar sig med att göra massa trolleritrick haha :p Alltså det kan ju vara ganska kul att trolla men kolla på trolleri är inte så kul...haha :)
Jag hade tråkigt så jag gick ner till köket där pappa var och då sa han att vi kunde spela ett super tråkigt kortspel och jag sa ''ok'' så klart ;) Och ja det var nog det tråkigaste spelet som finns! Det enda roliga är att det är så trizt haha ;) Aja vi tröttnade ganska fort men då var ju kortleken redan framme så då blev det lite trolleri ;) haha inga kort i taket idag iaf ;)
Ska nog sova snat så Oyasumi mina!

Dåligt slut!

Idag så var vi och hälsa på min farfar igen, han är kvar på sjukhuset :(
Jag har också pluggat matte, duktigt va?? ;)
....sen har jag inte gjort så mycket annat. Jag kollade på en anime med ett super lamet slut! OMG blir så arg på det dåliga slutet!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fast jag började mest kolla på animen pga att op themet var bra ;)
Aja gooood nattttt!
Om jag vill se en bra anime så får jag hålla mig till Death note eller Naruto :p

Ok kanske inte för det finns extremt många bra animes.....haha ok spela roll god natt ;)

Dinosaurierna

Tjo! Sry för att jag inte skrev någonting igår...jag orkade inte :p I förlåtes så lägger jag upp det här roliga klippet haha ;)

Jag Ska Stånga Dig!!! haha
Igår så var jag iaf i StHlM med Sara :)

No-prov och skridskor...

Tjo! Idag så hade vi NO prov :O jag tror att det gick ok... Vi har också åkt skridskor idag (igen) jag tror att det var sista gången som vi åkte skridskor nu.
Idag så skulle jag träffa Sara fast det blev så sent så vi orkade inte :p Vi tänkte typ åka in till stan eller någon imorgon ist.
Aja tänkte säga god natt nu så God Natt :)

Awesome show!

Idag så hade vi äntligen vår redovisning i spanskan. Jag och Sara skrattade typ genom hela filmen OMG så pinsamt haha fast kul :) Vi visade dock inga bloopers för det hann vi inte. Nu kan jag iaf lägga upp filmen här :) Så här är den ;)

För många låtar!...

Tjo! Idag så hade vi ''showmöte'' igen och det gick väll ganska ok. Vi håller på att bestämma låtar men vi vill ha med fler än vad vi kan...så det är ju ett problem :P
Jag har också varit på utvecklingssamtal idag. Jag vill inte säga att det gick dåligt för det gjorde det inte men jag var så trött så det känns som att jag sa massa random saker :p
Jag har också plugga NO idag eftersom vi har prov imorgon :O Vi ska också åka skridskor imorgon! Jag tycker egentligen inte att det är så kul att åka skridskor men det är ju inte tråkigt heller fast jag har hellre en vanlig idrottslektion
Aja God Natt!
Jag saknar sommaren!! lite random att skriva det nu men jag gör det!!!

Curling!

Hej hej jag har precis kommit hem från Södertälje där vi har varit och spelat curling. Det var ganska kul att spela faktiskt, men isen var extremt hal! Mycket halare än i en vanlig ishall + att vi hade nån sak på ena foten som gjorde det lättare för oss att halka....fast jag ramlade inte så många gånger typ bara 2 :)
Jag har alltid skrattat åt sporten och tänkt på att det går ut på att skjuta en sten och soppa is. Och ja det är var det går ut på men det är extremt svårt! Man måste få rätt fart på stenen och man måste skjuta rakt. Sen så är det svårt att sopa också! OMG svår sport! Men absolut värd att prova!! :D
Vi är gladare än vad vi ser ut att vara ;)

Sopa!

Curling imorgon! ;)

Jahopp imorgon så ska jag vara i utanför skolan 07.30 :p Vi ska ta bussen till Södertälje och sen ska vi spela curling. Vi fick välja på lite olika saker som vi kunde göra och jag tänkte att jag aldrig hade provat att spela curling så jag borde prova haha ;) Ska nog bli kul :)
Idag så fick jag en datormus också aweosme! Jag har tänkt att jag ska köpa en fast det har inte blivit så :p Fast nu fick jag en :)
Oyasumi!


Too bad...

Idag så bakade jag och Elise muffins på hemkunskapen fast jag insåg nu när jag skulle prova en, att jag inte gillar muffins :P Too bad jag fick ge alla till Dylan :p

<3

Såg det här när jag läste en manga igår och tyckte att det passade bra att visa idag haha ;)
En sak jag kanske borde nämna, om det är någon som inte vet så läser man manga baklänges...kan bli lite flum annars...

Haha sry för min extremt dåliga humor... ;) Btw ha en bra alla <3 dag haha okej jag har fortfarande kul...fattar knappt det roliga själv...

Ingen film idag...

Idag så var Sara sjuk :((( så vi kunde inte ha vår redovisning av filmen så jag lägger inte upp den idag....Fast vi ska förmodligen visa den på fredag :) Tänkte bara säga det fall ni undrar varför jag inte lägger upp den idag för.
Tropical?? :O

1år sedan praon!

Idag så fick vi sluta tidigare pga av att våran bildlärare var sjuk. Alla var glad över att få sluta tidigare fast det är ju lite taskigt att säga att man är glad för hon var ju sjuk....Och det e ju inte så att man vill att nån ska vara sjuk bara för att man vill slutta tidigare...Okej spela roll. Det har iaf inte hänt så mycket idag ;P
Imorgon så ska jag och TokSara ha våran spanska redovisning (fett pinsamt!!) så jag lägger väll upp filmen här efter skolan imorgon så att ni också kan se den :)
Oyasumi mina!
Btw idag så är det 1år sedan jag hade min första prao-dag på skansenstallet :)

Hypnotisörens hemligheter

Idag så är min pappa i Norge för att hans bok släpps där idag så han ska vara med i intervjuer och sånt...
Såg att han precis la ut en bild på boken på fb så såhär ser det norska omslaget ut :) Fett coolt! ;)

Oyasumi!

Oyasumi! Imorgon så är det skola wiii!!....Aja inte långt kvar till sportlovet nu iaf :)
God Natt!

Paraply

Av någon anledning så fick jag för mig att visa mitt paraply som jag fick i julklapp ;) Det kommer tydligen från Japan :) Nippon Daisuki!
Here it is!
Den ligger i den här ;) Locket på ''flaskan'' hör till själva paraplyet.

Så här ser man ut om man är under paraplyet ;)

Ouran high school host club

Tjo idag så har jag besökt min farfar på sjukhuset :O han åkte in för några dagar sedan :(

Jag har också läst ut en manga som heter Ouran high school host club eller nått sånt. Den var ok. I början så var den ganska trizt fast mot slutet så blev den bra :)

Flum sak!

Såg den här och det var nån sån där reklam sak som man skulle trycka på men iaf jag tyckte att den var ganska cool för det ser inte ut som att dom röda sträcken inte är raka vilket dom är!

Hann precis!

Idag hade vi vårt andra nationella ''prov'' så vi började 09.30 och slutade 13.30 (var kvar till 15.00 dock pga show planering)
Vi hade iaf en uppsatsskrivning och det gick ju sådär...Jag hade typ en halvtimme på mig när jag var klar men då såg jag att jag hade formulerat mig extremt konstigt på typ 5 meningar efter varandra och jag fick inte till det så att det blev bra :O så jag kämpade med det typ super länge + att jag hade ju skrivit klart resten av texten och jag fick ett för stort utrymme som jag var tvungen att fylla ut med text...OMG jag tror att jag lyckades få till det till slut men jag e inte säker...Jag hoppas det! Jag hann iaf precis klart :)


PlayStation1

Sitter och tänker tillbaka på gamla trevliga playstation1 Haha man kommer ihåg så många av spelen! När jag var liten så brukade jag också kolla på när Dylan spelade spel men då spelade han på ett ps1 haha men jag gillar faktiskt dom spelen!

Första Rayman var så himla bra! Älskade det spelet!

Spyro <3


Det roligaste med Hercules var när man fick hercuLÄSK haha!
Tarzan kommer jag också ihåg! Jag tror att Dylan fick det spelet på min födelsedag när vi bodde i Stockholm. Han fick det av farfar och farmor och det är också ett sånt spel man kommer ihåg! Jag tror att Dylan var sjuk på min födelsedag när han fick spelet också :/

Iaf det fanns många bra spel till Playstation1! Och många bra minnen med dom spelen!

NARUTO!

OMG! Har precis läst det senaste Naruto kapitlet och Aaaah!! Naruto äger så himla mycket! Kapitlet var så himla bra att det inte går att beskriva!!!! Jag längtar såååå mycket tills om en vecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Killer Bee!

Yeay jag fick Killer Bee idag! Okej han heter egentligen Kilberry men ibland så kan man inte sluta tänka på världens bästa manga! Iaf jag har inte haft honom på 50år så det var fett kul att rida honom <3 Vi hade mark det e ganska ok. Nästa vecka så har vi teori och då ska vi antingen stå och göra konster på en häst (jag röstade nej till det) eller åka pulka bakom en häst vilket jag röstade ja till. Haha fett kul ju! Hoppas att vi får göra det!
Annars så har det varit en ganska chill dag idag...
See You Later!
(btw åka pulk sak heter ''tolka'')
Här är en bild på riktiga killer bee ;)

Nationella och skridskor

Idag så hade vi vårt första nationella prov i 9an. Det var svenska läsförståelse och det gick väll sådär... Elin tyckte att provet var kul fast hon är ju lite udda... haha ;) Nej då skoja bara fast hon tyckte att provet var kul...
Vi åkte också skridskor idag och det var ganska...trizt vi åkte typ bara runt och runt...hade inget bättre för oss ;p

Här är hjälmen som jag lånade och den var extremt liten! Det stod tydligen ''kajutan'' på den vilket 6års på vår skola heter....

Jag trillade ingen gång så jag hade teoretiskt sett inte behövt en hjälm och man trillar inte så ofta på huvudet men, men, man kan ju aldrig vara säker om man kommer trilla eller inte ;)

Ask your japanese elder neighbor....

Haha. Ibland när man läser mangor så kommer det upp ''notes'' där dom förklarar vad vissa japanska ord betyder så att man fattar något. Iaf det kom upp ett sånt nu och då stod det
Note: if you don't know what Oshin is, ask your japanese elder neighbor.
Jaha...jag får väll göra det då......nej juste jag har inga japanska grannar... :O haha fett lame!

Nationella imorgon aaaah!

Tjo! Idag så gick jag och Sara hem till mig under spanskan för att hon skulle kolla på vår film. Hon tyckte att den var bra så det var ju tur det ;)
Imorgon så är det första nationella aaah! Det är läsförståelse i svenska. Hoppas att det går bra! Efter det så ska vi åka skridskor :p Och vi slutar 15.30 :O OMG orka!
Aja....måste sova nu så jag är pigg till nationella imorgon!
Oyasumi!

Inget gymnasium idag heller...

Tjo! Jag är lite sur för pappa och Dylan är på konsert idag och ser bland annat WBTBWB och jag vill också se dom!! (igen) Fast dom spelar typ på nån bar där det e 18års gräns så jag får inte gå :( Aja jag fick se dom i Tyskland iaf och då var det deras egen konsert :)
Det slutade med att jag inte letade efter gymnasium utan att jag började fixa mitt bild arbete och höll på med andra saker...Men jag får senast skicka in min ansökan på söndag nästa vecka alltså, eftersom sista dagen är den 15onde och man vill ju ha det gjort också. Så jag har hela veckan p mig och hitta 2 gymnasium. Jag vet redan ett jag tror att jag ska söka till...Har inte kollat någonting om det men min kusin sa att det verkade bra haha ;) Och om inte så väljer jag bara lite random och så byter jag när man ska göra om sökning.
Vi kommer ha 2 nationella prov i svenska den här veckan + att vi ska åka skridskor :p Så det e fullt upp...eller inte... ;)
Oyasumi!

Klar med filmen!

¡Hola! Idag så har jag jobbat med Saras och min film hela dan. Vi spelade ju in allt igår och idag så har jag redigerat och klippt och gjort allt sånt ;) Det tog ett tag men nu så är det klart :) Jag ska visa filmen för Sara imorgon så får hon säga vad hon tycker :)
Nu tänkte jag kolla efter gymnasium ;)
See You!
Mer än några bilder får ni inte se från filmen ännu ;)

melodi..........

Tja! Vi kom hem ganska sent men så blir det när det tar ett tag att åka :P
Vi åt som sagt middag hos min farbror + hans familj och det var väll trevligt ;) Vi kollade lite på melodifestivalen och när jag säger lite så menar jag att vi såg snabbrepriserna hehe ;) Men det var väll som det brukar vara. Jag tror faktiskt inte att jag har kollat på melodifestivalen på några år.....eller jag brukar kolla på finalen ;)
Tänkte läsa lite manga nu :)
See You Tomorrow!

Film

Tjo! Idag så har jag och Sara filmat nästan hela dagen och det gick ganska bra... ;) haha
Hinner inte skriva så mycket nu för jag ska snart dra. Vi ska äta middag hos min farbror så mot StHlM!
See You Later!
Vi höll på att dö lite av skratt men det gick bra tillslut ;)

Trololo

Tjo! Idag så fick vi som sagt sluta tidigare igen ingen idrott. Fast det är synd att vi har missat så många idrottslektioner! :(
Imorgon så ska jag och Sara börja filma vår film om Puerto Rico. Jag tror att den filmen kommer att äga!....hehe...
Helt random men här är en bra låt....eller kul klipp eller vad man säger haha ;)

Låtförsalag

Tjo! Idag skulle vi bestämma låtar till showen och jag vet inte riktigt hur det gick med det...Vet inte om vi faktiskt bestämde någon låt eller om allt var förslag haha :p Det verkade inte direkt vara någon som gillade mina låtförslag :( och nej jag spelade ingen k-pop. Jag spelade bland annat Ashley med Escape the fate men den sången ansågs tydligen deppig medan från och med du var en glad låt :O jag bara whaaaaat? Aja haha lite lustigt... ;)
Idag så var det föräldrar/elev möte också. Jag och pappa var där, men mamma var inte där pga att hon var nån annan stans ;)
Imorgon så är det fredag och jag fick höra att vi inte har någon idrott så jag slutar typ 13.15 Sugoi! Fast det är synd också för vi missade förra idrottslektionen med och idrott är ju det roligaste i skolan! Så det e lite synd :/
Oyasumi!
Här är en bild på Escape the fate och låten Ashley

Snabba Tuti!

Idag så fick jag Tuti. Jag har aldrig ridit henne förut och gud vad snabb hon var! Vi skulle galoppera en och en för vi skulle göra en sak och jag blev klar på typ 2 sekunder :p fast jag lyckades göra en volt fastän det gick fort :) Men när volten var klar så var det svårt att bromsa henne för hon ville bara springa på super fort :O Aja jag trillade inte av iaf :) Har bara trillat en gång och det var på Robbie i trav hehe.... Jag var däremot tvungen att nöd hoppa av eller vad man ska säga en gång...
Aja tänkte sova nu iaf. Imorgon så är det torsdag om det var nån som hade missat det ;)
Oyasumi!

Mercedes-Benz Fashion Week in Stockholm

Gillar att man gillar Mercedes-Benz Fashion Week in Stockholm på FB och så är det en bild på en lilla kusin med :)

Tuggummi

En sak jag såg när jag var på Alesana konserten var att sångaren tuggade tuggummi hela tiden. Måste det inte var fett jobbigt att tugga tuggummi och sjunga?? :O Här är 2 bilder från konserten också :)

Inte på markplan!

Tja! Nu är jag hemma för vi har en lång lunch rast. Jag var ju på Nynäshamns gymnasium idag och jag måste säga att skolan verkar bra :) Fast jag tänker ändå inte gå där för jag vill inte gå i Nynäshamn + att jag upptäckte en till anledning att inte gå där vilket får bli ett nytt krav ett gymnasium måste uppfylla för att få mig att gå där. Känner nästan inte för att skriva det här för alla jag har sagt det till har skrattat åt mig :/ Iaf det är att det måste finnas våningar. Det var super jobbigt att vara på markplan! Och ''ja'' jag vet att det finns en källare fast jag måste vara över marken. I Via så är till och med första våningen lite över marken. Okej jag vet att det låter konstigt men jag tyckte faktiskt att det var jobbigt att vara på markplan haha ;)
Ska väll dra tillbaka till min skola snart
See You ;)
Såna här så kallade trappor måste finnas!

RSS 2.0