StHlM!

Tjo! Idag så har jag varit i Stockholm med Sara :) Det var nice jag hittade 2 saker haha ;) jag lägger upp bilder senare. Av någon anledning så brukar jag och Sara vara sämst på att shoppa när vi ska göra det tillsammans men idag så gick det ganska bra :)
Nu är det middag när som hälst så jag skriver mer sen :)
See Ya!

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Generation!

Idag så släpptes Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Generations och tyvärr så tyckte jag inte att spelet var så bra. Man kan inte gå omkring någonting och det är bara fight efter fight och jag har inte varit med om en enda boss fight ännu :O finns det inga? Däremot så var det nice att man fick med 8kort + en skiva när man köpte spelet ^^Jag gillar också Sasuke i susanoo mode! Spelet är bra om man spelar med andra. Men om man kör story mode så e det trizt (än så länge)

Nu så ska jag sova! God Natt!

Vår Idrottslektion!

Yo! Idag så hade jag och Elise vår idrottslektion :) Jag tycker att det gick bra :) vi hade ridbaserad styrka :) Haha vi ville visa klassen att det inte alls är så lätt att rida. Dom flesta tror att man bara sitter på hästen och låter hästen göra allt jobb. Så nu hoppas jag att dom har insett att det är lite svårare än vad dom trodde ;) Vi hade tyvärr inte så bra saker att göra övningarna med men vi tog det vi hittade och det gick ganska bra med dom sakerna :)
På uppvärmningen så ''lekte'' vi soldater eller vad det heter. Jag fick göra det på mitt antagningsprov och jag tyckte att det var en smart idé att ha den med nu. Det va kul för jag skulle bara stå och skrika till alla och dom var tvungna att göra som jag sa haha ;)
Ja Mata!
Hamlet <3


Första ShowTräningen!

Yo!!! Vi ska ha Nationella i spanska nästa vecka men min spanska lärare sa att hon och franska läraren tyckte att det var en bra idé att börja imorgon....så imorgon så har jag tydligen nationella i spanska :p
Idag så hade vi show träning (inte planering) men det gick ganska dåligt för det var knappt några i kören, vårt medelland om showträning hade nog inte kommit fram så bra till alla :p Men inte nog med det för vi visste inte riktigt vad vi skulle göra men sen så drog vi igång :) Häften med alla låtar har iaf delats ut + att vi gick igenom vilka delar kören skulle sjunga. Imorgon så ska vi ha showplanering för 9orna på mentorstiden så då får vi gå igenom lite saker som vi måste gå igenom ;)
Jag har jobbat typ halva kvällen med mitt HK arbete, kämpade med att få ihop en bra budget super länge :p Men nu är den delen klar iaf :) Men jag måste jobba mycket med HK under de närmaste dagarna för att hinna klart! Jag läste ut en manga i förrgår och jag har sett till att inte börja på någon ny för om jag gör det så kommer jag att glömma bort att plugga :O det är svårare än vad man kan tro att inte börja läsa en ny manga haha ;p
Dags att sova!!!
Oyasumi!!!!
Såhär ser framsidan ut till vårt väldigt fina lådhäfte :)

sopade gator!

Innan jag går och lägger mig så tänkte jag skriva om att jag blev glad när jag gick hem från skolan idag för gatorna var sopade!!! Jag blir alltid glad när dom har sopat gatorna :)))


mjölkpaketsplånbok.... :O

Tjo! Idag så hade vi typ 2 timmars NO :O fast det var nice roligare än vanliga lektioner....Först så fick vi lyssna på några som pratade om miljön, sen så skulle vi dela in oss i grupper och komma på idéer till att lösa ett miljöproblem (vi fick problemet på en lapp) den gruppen som kom på flest svar vann. Min grupp kom inte på flest fast vi var awesome iaf haha ;)
Efter det så skulle vi göra plånböcker av mjölkpaket....och...ja det gick ju.... ;) Fast det slutade med att typ alla i min klass kastade in sina plånböcker i en viss persons skåp....haha ;) fast han var inte i skolan idag så han vet inte om det ännu ^^
Jag har pluggat idag också. Jag har verkligen blivit bättre på att plugga! Jag pluggade ju typ aldrig förut.
Ja Mata!!!
Här är min extremt fina plånbok ^^

Plugga, Plugga, Plugga....

Plugga, plugga, plugga....Idag så har jag skrivit klart mitt engelska arbete och övat på engelska glosor + att jag har pluggat till ett läxförhör som jag tror att jag kommer att ha i so imorgon. Egentligen så skulle dom här sakerna ha varit klara förra veckan men jag var ju knappt i skolan då så det var typ omöjligt + att jag hade glömt alla viktiga papper och böcker i skolan så att jag inte kunde plugga hemma :p Too bad.... Då blev det mycket att göra idag :p men efter imorgon så är det över :) fast jag har andra saker att plugga på också, så klart :O fast dom har jag inte lika bråttom med ;)
Väldigt intressant.....
Ska bara kolla om jag kan engelska glosorna nu och sen så ska jag sova
Oyasumi nasai!

Pluggat lite japanska....

Yo! Idag så har jag faktiskt varit liiite duktig för jag pluggade lite japanska....aaaah jag måste verkligen börja plugga nån gång! Annars så...eee....blir det inte så bra....fast jag pluggade lite idag ^^
Jag har också börjat läsa en ny manga :) coolt va?? det gör jag ju nästan aldrig....okej jag känner att det här blir ett fett dumt inlägg eller vad det heter....

Hungerspelen

Tjoo! Igår så såg jag hungerspelen på bio och typ halva Nynäshamn var där....haha okej kanske inte men det var många från min klass och andra klasser.... ;) Jag gick med Toksara och 5 till så vi var 7st :) (orkar inte skriva allas namn så jag skriver bara toksara ;))
Jag tycket att filmen var bra :) Jag var tveksam på skådisarna när man hade sett trailern men nu när jag har sett filmen så tycker jag att dom var bra :D
Jag fick också typ tillbaka min röst :) Det kom iaf fram ljud när jag pratade haha ;)
Nice att filmen var bra iaf :D

tappat rösten :p

Yo! Idag så hade jag mitt sista antagningsprov. Nästan lite synd att det var sista för nu har man lixom kommit in i det aja ändå skönt att det är över :)
Idag så ska jag se hungerspelen med TokSara och massa fler personer haha ;) Men för tillfället så har jag tappat rösten men jag hoppas att den kommer tillbaka innan jag ska gå. Om inte så får jag försöka att teckna eller något haha ;p Tur att jag kunde prata förut idag iaf så att jag kunde göra provet ;)
Ja Mata!

Orange Caramel <3

TjO! Jag måste sova snart för jag ska åka 07.15 imorgon....orka.....haha aja kan väll sova på vägen in till stan eller nått ;)
Oyasumi!
Här är en låt med Orange Caramel det är 3 medlemmar från After School som har bildat de här gruppen. Och så här ''아잉'' heter låtan bara så att ni vet ;) Och det uttalas aing ;) God natt :)


Sjuk...

Yo! Idag så har jag varit hemma för jag e sjuk....Jag gick iaf på första lektionen... ;) men jag tänkte att det var smartast att gå hem för jag måste vara frisk imorgon för jag har mitt sista antagningsprov imorgon och det är ju jobbigt att göra det om man är sjuk + att det blir mycket svårare att vara lika Awesome som jag är i vanliga fall....haha okej jag vet att jag inte har världens roligaste humor ;p
Aja jag har helt enkelt varit hemma typ hela dagen (förutom under min första lektion ;)) Imorgon så är jag iaf frisk igen för det har jag bestämt! :)

Volleybollturnering!

Tjo! Idag så hade vi nationell labb saken i NO. Jag tror att det gick bra... ;)
Efter det så hade vi volleybollturnering i gröndal :O Det gick super bra!!!!!! eller kanske inte....vi förlorade alla matcher men sånt händer... (oss typ varje år...) Det var iaf sista gången som vi hade volleyboll turnering :( Jag har fortfarande ont i armen från idag :O man får ont när man ska försöka slå dom....okej det lät kanske lite fel men ni fattar vad jag menar ^^
Jag hade också ridning idag och jag fick Tuti :) Det är en väldigt pigg häst så det gick väldigt fort ;)
Oyasumi! ;)


Antagningsprov! :)

Yoo!! Idag hade jag antagningsprov till S:t Eriks. Dom ska tydligen gå ihop med scen gymnasium (tur att jag har sån kolla på alla skolor jag söker till ;))
Det gick bättre idag än vad det gjorde till södra. Södra tror jag inte att jag har nån chans att komma in på pga att det är svårt.... + att dom bara tar in 18st
Jag tyckte iaf att det gick bra idag :) Så det är bara att hoppas på det bästa ;)
Ja Mata!
Dom samarbetar också med Stockholms stadsteater vilket e nice!

Ja bilden är från Stockholms stadsteater ;)

vanlig dag....

Yo! Idag så har det inte hänt så mycket direkt :p Men imorgon så har jag intagnings eller antagningsprov igen....Så jag får hoppas på att det går bra :)
Oyasumi!

epic fail!

Haha epic fail! Det är nån politiker som gick på ett anime event för att försöka att få extra röster, och då är det några som ber om hans autograf...haha han borde kolla i vilken sorts bok han skriver i! Haha så himla ägd han dödar sig själv ;p

Källa

Kimi Ni Todoke!

.........En manga jag läser har släppt ett nytt kapitel vilket jag har väntat på ett tag nu men problemet är att jag inte kan läsa det :O för på den sidan där dom visar att det har släppts så släpper dom inte kapitlet pga typ rättigheter :O och jag hittar det inte någon annanstans :'( Hoppas att jag ser det på någon annan sida imorgon! Ska kolla lite till nu för att se om det verkligen inte finns på någon annan sida.....

Se det har släppts ett nytt kapitel! Men jag kan inte läsa det iaf :O .....

hlr....

Yo! Idag så är det fredag!!! Lite konstigt, känns nästan som att det var måndag igår :O
Idag så hade vi hlr på mentorstiden eller vad man ska säga. Jag kom lite senare än dom andra i min klass så jag fick en fail docka haha :p Men det spelar ingen större roll. Jag tycker absolut inte om hlr övningarna speciellt inte när man ska spela medvetslös...haha jag skrattade för mycket för att vara det ;) Iaf dockorna är aldrig kul heller....men det är väll ändå alltid bra att kunna :)
På idrotten så körde vi volleyboll :) Jag gillar volleyboll det är kul :) fast det är ju dom flesta sporter ;)
Aja tänkte inte skriva så mycket om min skoldag men det blev ganska mycket iaf :p
Ja Mata :O
Den coola dockan

Elise docka bet henne... :O

Antagningsprov Södra Latin :O !

Yo! Idag var jag som sagt på antagningsprov till södra latin det gick sådär...Det gick ganska bra först men jag tror att jag pratade lite för fort under monologen.....Men jag kom iaf ihåg texten vilket jag inte trodde att jag skulle göra för jag glömde den typ när jag skulle öva i ett rum innan :O
Dom andra övningarna gick det ganska bra på iaf :) Det var till och med kul ;) Jag tror dessvärre inte att jag kommer in men nu vet jag ungefär hur det funkar så nu e det ju lugnt med nästa skola (får vi hoppas ;)) Tänkte sova för typ 30 minuter sen.....så jag ska nog sova nu.....Haha
Oyasumi!!!!

Jag gillade iaf skolan! :) jag har ju inte gått på några öppet hus så jag vet ju inte så mycket om skolorna jag har sökt till.....

Shoes!

Jag fick ett par skor av min mamma för några dagar sedan :) Här kommer bilder på dom ;)

Dåligaste provet någonsin!

Tjo! Idag så hade vi nationella i NO (kemi) Och det gick super dåligt! Nästan ingenting av det jag hade pluggat på kom :O Haha jag satt typ å skratta åt mina egna dåliga svar! Det här måste vara det sämsta provet jag någonsin har gjort! Fast jag svarade iaf på alla frågor :) Jag kommer nog att få några rätt iaf ;)
Efter lunch så skulle vi planera hur vi skulle genomföra en labb och det kändes som att det gick bra på den iaf :) Så jag får hoppas på att det gjorde det också ;)
Vi började 09.30 och slutade 12.40 så det var nice fast det är ändå jobbigt att skriva prov hela dagen!!
Ja Mata!

Bara nationella....

Yo! Idag så har jag pluggat NO! Vi har ju nationella på onsdag och jag tror att jag kommer att faila....Aja det enda jag kan göra är att plugga och hoppas på det bästa ;)
Imorgon så har jag muntliga nationella i svenska :O hoppas det går bra ;)
Oyasumi!

Kawaii design

För några dagar sedan så köpte jag en tröja :) Tänkte lägga upp några bilder på den nu ;)  Tröjan kommer från Kawaiidesign :)

John Carter

Yo! Idag så såg jag John Carter på bio och den var...så där...haha finns bättre filmer om man säger så men det är alltid trevligt att gå på bio :))
Här är en trailer :)
Asså det var ju ingen dålig film....det var...en vanlig film....haha ok jag ska inte bli nån som skriver om filmer och sånt i framtiden haha ;) Oyasumi!

Skor på posten!

Dom här skorna kom iaf med posten idag :) eller rättare sagt så hämtade jag dom på posten....eller det gjorde jag inte heller eftersom posten inte finns längre...Haha aja här är skorna ;)

Snödroppar!

Nu så har det börjat komma snödroppar :) Betyder det att det är vår, eller att det snart är vår???


melodifestivalen...

Jag kan inte direkt påstå att jag har kollat på melodifestivalen men jag kollade idag eftersom det var final :) Jag tyckte att Loreen var ganska bra hon hörde iaf till de bästa :) Men det var lite Kate Bush style över henne och låten ;) Inget fel med det dock haha ;)
Tänkte läsa nu för vi har börjat läsa klassiker i svenskan så jag måste läsa ut en bok... Jag valde Stolthet och Fördom jag har tänkt att jag ska läsa den boken, så det passar ju bra nu :)
Oyasumi!

Kpop eller Jpop???

....Om en kpop grupp gör om sin låt så att dom sjunger på japanska är låten fortfarande en kpop låt då eller blir det en jpop låt?? För det är ju ursprungligen kpop + att gruppen är en kpop grupp....men om låten är på japanska är det jpop då???
är det här kpop eller jpop?? (Secret, madonna japanese version)

Gina

Jag kollade lite på gintricots hemsida och man kan ju alltid hitta saker man vill ha! ;) Kanske får åka in till stan snart... ;)

Idrottsprovet.....

Tjo Idag hade vi som sagt idrottsprov och det gick nog okej. Men det var några frågor som vår lärare inte als hade pratat om som tex när startade Hammarby,AIK och djurgården och varför tror du att dom startade då? Jag suger på sportfrågor och jag vet absolut ingenting om lagen så jag chansade bara på något. Det fanns fler frågor som vi inte ens har pratat om som var med på provet så det blev man lite sur över....Aja det var ju bara att skriva....Jag antar att vi också skulle tänka själva på vad som verkade logiskt och därför hade vår lärare tagit med sådana frågor. Annars så har jag varit väldigt trött idag och nästan somnat på alla lektioner. Inte bra....
Ja Mata!
En kul sak som hände idag var ett ett nytt kapitel från en manga jag läser släpptes idag :)

Nationella och idrottsprov :O

Tjo! Idag så hade jag muntliga nationella i engelska. Jag trodde att jag skulle faila men det kändes som att det gick bra :) Det var faktiskt ganska kul... ;) OMG jag börjar bli som Elin...Hon tycker att nationella är kul...iaf i svenska :O
Imorgon så har jag idrottsprov :O en del frågor vi ska kunna är lite random men jag har pluggat på dom så det ska nog gå bra :) hope so anyway!
Oyasumi!!!

Japan here i come!

Så jag kom på att jag faktiskt inte har skrivit rent ut (eller vad man säger) om att jag ska till Japan! Jag har inte gjort det eftersom det inte var helt bestämt men eftersom det har varit det ett tag nu så tänkte jag att det är lika bra att jag skriver det ;) Jag antar att de flesta redan har listat ut det iaf för jag har ju typ skrivit det ;) Iaf jag åker dit när skolan börjar efter sommarlovet och går i skola där i 1år :) Sugoi! ne? ;)

Awesome ninja skills!

Yo! Idag så hade vi äntligen idrott! Känns som att vi aldrig har idrottslektioner längre :O jag visade också mina awesome ninja skills när vi körde volleyboll....haha OMG vad jag faila! haha
Egentligen så ska vi (jag,toksara,elise och elin) ha engelska nationella på torsdag nästa vecka men vi blev tvungna att byta tid med nån annan grupp så nu ska vi tydligen ha det imorgon! aaah! Hoppas att det går bra! Det MÅSTE gå bra! får inte faila!!!
Ja Mata!!

before I die...

Jag har sett andra lägga upp ''before I die'' saker på deras bloggar och så, så jag kollade upp det för att se om det är något av det jag vill göra och jag hittade ganska många ;) Så jag tänkte att jag kan lägga upp några ibland så får ni veta vad jag vill göra innan jag dör ;)
Här kommer de 3 första

Hur många gånger har jag inte försökt att göra det?? Är det omöjligt?

Oh yeah!

L

Konstig film....

Tjo! Idag var jag alltså hos Sara :) Dom som var där var jag,Sara,Matilda,Elin,Elise och Klara :) egentligen så skulle 2 till vara där men dom kunde inte :(
Vi hyrde en film och den var....ja....kanske inte riktigt min typ av film (eller nån annan av dom som var där, förutom Elin som tyckte att den var ganska bra...) Men....ja.... Haha Vi hade iaf en nice kväll :)
Jag tänkte gå och lägga mig tidigt idag typ vid 2 fast jag ser att klockan redan är 03.30 :O Så det blir inte riktigt som planerat...aja
See You!
Haha jag tycker att den här bilden är ganska kul iaf TV:n ;)

Partay!

moshi moshi! Idag så ska Toksara ha partay! Haha det ska bli kul :) Jag ska vara där mellan 5 och halv 6 så.....kvart över fem?? ;) Ne då jag kan komma när jag vill mellan den tiden ;)
Eeeh....jag kommer inte på någonting mer att skriva om just nu ;)
Ja mata!

Hoppa in i en klass :O

OMG jag insåg en sak eller jag tror att jag gjorde det. För jag är inte säker men jag tror att det nya skolåret börjar i april i  Japan vilket skulle betyda att jag kommer vara tvungen att hoppa in i nån klass....Fett jobbigt! Jag tänkte att alla ska ju ändå börja en ny skola så det e ju lugnt fast det lär ju bara vara jag.... (kowai!!!)


Spikarn

Haha kollade på några bilder från i midsomrars och så hittade jag den här bilden på Sara. Hon var ju sååå duktig på att spika haha! Hon sa iaf att hon var det men hur många slag blev det nu igen innan hon fick ner nån spik?? ;)

Sommar!

Nej nu vill vi ha sommar va??!

my dream come true

Jag tror att jag har lagt upp den här förut fast den är kul så här kommer den igen i såna fall ;)

RSS 2.0