Gotland!

Tjo! Nu så ska jag dra till Gotland! Jag kommer förmodligen inte att ha något internet där men jag kommer hem 3dje igen så vi är inte bort så länge ;)
See You!!!

Omedeto!

Nu har jag typ packat klart och fixat inför imorgon då vi ska till Gotland på klassresa. Vi ska först åka båten dit och sen så ska vi cykla till stugorna. Det skulle ta cirka 15minuter att cykla :)
See You Tomorrow!
Btw Sara fyller år idag! OMEDETO!

Träslöjd...

Tjo! Idag så hade jag mina sista lektioner innan betygen sätts :O betygen sätts imorgon 12.00, men jag ska ju till Gotland med klassen så vi har ingen skola imorgon :)
Vi hade bland annat vår sista träslöjdslektion någonsin! Jag är inte så bra på träslöjd så det gör inte så mycket men jag tänkte att det förmodligen var sista gången jag ens var i träslöjdsalen och det är lite konstigt tycker jag :O (btw jag får vg i slöjd ;))
Jag skulle göra en fågelholk med tempeltak i träslöjden men hann inte klart. Och om ni undrar varför det är ett tak av papper på huset så beror det på att jag skulle mäta och hålla på men jag varken hann eller orkade så det blev inte av :/

Kaknästornet

Tjo! Idag så fyller min farfar år så vi (min familj på pappas sida) firade honom :) Vi åt middag på Kaknästornet, trevligt trevligt ;)
Dylan ser något extremt intressant, elr? ;)

Rotarykavaj

Igår kväll typ 23.30 på natten så fick jag ett sms om att jag hade ett paket att hämta ut, så idag så hämtade jag det och det var min Rotarykavaj som hade kommit! :) Sugoi!
Sry för dålig bildkvalitet, tog med moblien...


Jag har fått frågan om vad jag ska med kavajen till några gånger och...eeh...jag vet inte riktigt :p Jag tror att jag ska ha på mig den när jag besöker olika Rotaryklubbar i Japan. Alla länder har också en egen färg och Sveriges färg är mörkblå.
Jag har sett någras från andra länder och deras är fulla med pins. Man kan lixom samla saker från sin resa på dem. Dom hade även saker som te.x. busskort och sånt ^^

Sista hemkunskapslektionen :O

Idag så hade vi sist hemkunskapslektionen :O sorgligt :'( haha vi gjorde buffet alla i hk-gruppen. Vi är ju uppdelade i 4 olika kök så alla kök gjorde olika saker. I mitt kök så gjorde vi tacopaj och fruktsallad. Det kändes rätt att göra en tacopaj som det sista vi gjorde i hemkunskapen eftersom vi typ alltid gjorde tacopaj förut eller något annat med taco ;)
Elise är glad :D

Vi fixade även långbord ^^

nonstop pizza

Idag så är inte mina föräldrar hemma så min pappa frågade vad vi ville äta till middag och bara för att jag är så extremt rolig så sa jag pizza med nonstop och självklart så köpte han nonstop till pizzan haha. Man kan tro att det faktiskt kan passa eftersom vissa har ananas och sånt på pizzan men nonstop passar verkligen inte! Jag fick spotta ut det på en gång! Det var super äckligt! Haha
dont try this at home!

Japan!!!!

Efter helgen så har jag blivit extremt mycket mer taggad på att åka till Japan!!! Det känns som att det närmar sig nu och jag kan knappt vänta längre!!!! Jag pluggade hiragana (ett japanskt skriv sätt) idag under lunchrasten och på bildlektionen ;) Haha det är svårt men värt!!!
OMG kan knappt tro att det är sant att jag ska dit!!
Idag så gick jag till en fotoaffär för att ta en bild till mitt visum för man fick tydligen inte skriva ut en bild själv :p Och så fort jag gick ut därifrån så sa jag till min pappa att Nu är jag ett steg närmre Japan!!! haha SUGOI!!!!!
NIPPON DAISUKI!!!

Plugga, sova!

Nu tänkte jag plugga lite SO eftersom jag har prov på tisdag och jag kan ingenting! :O Så jag måste plugga järnet...imorgon!
Idag så tänkte jag bara läsa igenom sidorna i min geografibok och hoppas på att jag lär mig något av det så att jag kan plugga frågor imorgon och klara provet på tisdag!
Efter jag har pluggat så tänker jag sova! För jag har fått gå upp så tidigt 2 dagar i rak + att jag sov på ett golv igår :P haha
Oyasumi!

Hello Kitty Flygplan!

jag har alltid velat åka ett Kitty flygplan! Det är absolut någonting som jag måste prova nån gång haha! Sugoi!!
Bild källa

Kawaii!!!

Lång helg med Rotary

Tjo! Nu är jag hemma igen efter en lång helg.
Jag har varit på Rotary mötes sak eller vad det nu heter. Vi (alla som skulle åka till ett annat land och dom som var i Sverige nu) skulle sova över där i något klassrum ;)
Först när vi kom dit så var det massa information. Och jag fick veta att det är 3 till som ska till Japan 2 tjejer + 1 kille Men det dåliga var att vi splittras redan i Frankfurt så vi åker inte med varandra längre än till Tyskland pga att vi ska till olika delar av Japan :p det hade ju varit nice att åka lite längre tillsammans....

Sen så skulle vi dela in oss i grupper, jag hamnade i den ''övriga'' gruppen vilket betyder alla som ska till Japan + en japan + en från Taiwan. Vi skulle förbereda nån redovisning men vi blev klara fort så vi frågade japanen massa saker och då fick jag höra att det finns många kackerlackor i Japan och att dom finns inomhus hos många... Aaaah! Min största fobi!!! Jag mår dåligt av att tänka på dem!! Jag ska fråga min kusin om det är sant för om det är det så...ee....får jag vara glad över att min pappa är hypnotisör ;p

Efter det så fick vi göra vad vi ville, så jag och några till gick runt lite och sen spelade vi brännboll.
Efter middagen så hittade vi en idrottssal så vi började spela basket där. Fast han jag spelade mot var fett jobbig för han puttades hela tiden så att jag trilla :p Aja det hade gått dåligt iaf för han var bra på basket ;p

Vi kollade även på eurovision song contest och hälften av alla som var där hade ju aldrig sett det förut ;) Det var bara vi svenskar + en från Frankrike som hade sett det. Och självklart så vann Sverige ;)


Idag så hade vi himla livräddningskurs på 2 timmar :p Fast det var ok för ''lärarna'' var bra så man blev inte uttråkad ;) och man fick ju lära sig mycket mer än vad man får i skolan.
Efter det så hade vi våra redovisningar och så snacka vi lite och sen fick man dra hem ;)
Vi fick även gå och kolla hur det såg ut på deras båt. Det var nämligen sjöräddningen som var dom som hade ''lektionen''

Rotary...

Tjo! Idag så ska jag dra på ett rotary mötes sak och jag kommer inte hem förrän imorgon och jag lär inte ha något internet, så....hejdå ;)
See You tomorrow!!


I want It that way

Idag så hade vi först en show för f-4an och det var kul för dom klappade i nästan alla låtar och dom klappade hela tiden i otakt haha ;)

Under andra shown så kom 5-9 (min klass!!) och det var typ den roligast showen! Vi fick till och med se ett extra nummer! Killarna som var med i showen gjorde Backstreet boys I want It that way och det var kul! Haha dom bara ploppade upp först så var det bara en på scenen men sen så kom det fler och fler tills dom blev 4 och i slutet så kom en till fram ;) Haha det var kul! Dom hade vita kavajer också ^^

Det var sorligt att det var sista showen någonsin! Man vill bara fortsätta! Jag är glad över att jag fick vara med på att presentera showen med Sara så att jag inte bara stod i kören hela tiden, (utan på proud mary för då var alla 9or med).
Jag och Sara presenterar

Proud mary

Handgun Iphone case!

Jag måste säga att det är coolt att ha värsta pistol telefonskalet! Tänk att det börjar ringa och så plockar man upp en himla pistol och svarar i haha ;)  kul idé!

Källa!

Viva La Via!

Tjo! Idag så har jag haft dålig uppdatering men det beror på att det har haft show hela dagen. Klockan 08.00 så skulle vi vara på kulturskolan och första showen började 09.30, andra showen började 13.00. Vi hade inte så mycket publik på dom showerna bara någon klass från grundal och några som jobbade på kulturskolan så det blev som 2 genrep.
Efter det så hade vi typ 1h och 20minuters rast :P Och när den rasten var slut så skulle alla dra och käka pizza :)
Efter det så var det återsamling 18.00 och sista showen startade 19.00

Det gick ganska bra på sista showen, men ett litet fel uppstod när jag och Sara skulle prata (sara då... ;)) men vi fick iaf publiken att skratta pga det haha ;) Men annars så gick det bra (oftast, vi failade på några fler saker...)

Här är jag när jag letade efter Elin och Elise fast dom var inte där jag trodde att dom skulle vara så det är därför jag ser så arg ut ;)

Här är en bild på scenen

Här är jag som chillar för att jag inte hade något bättre för mig ;)

Tänkte sova typ nu för jag är trött + att jag ska vara på kulturskolan 08.00 imorgon igen för att ha de sista showerna. Showerna imorgon kommer bara att vara för vår skola :)
Oyasumi!

Inga sketcher

Tjo! Idag så slutade träningen 16.00 för det var några andra som behövde scenen som vi övade på. Jag tycker att träningen gick bra men dom som skulle ha gjort sketcher sa att dom inte skulle göra några :P Därför så behöver jag och Sara prata en extra gång :O vi fick fort skriva ihop något vi kunde säga under en 10 minuters rast för efter det så skulle vi ha genrep, det gick bra fast jag och Sara hade med oss ett papper där det stod vad vi skulle säga under genrepet ;) men jag ska plugga in det nu så att jag kan det tills imorgon under showerna :)
De här bilderna är från en tidigare show. På den första bilden så står jag längst upp och jag tror att jag är näst längst ut till vänster....
På andra bilden så står jag typ på andra raden nånstans åt vänster ;)

Här finns fler bilder

Fail i programmet!

Haha vilken fail! Jag såg när jag satt och skulle kolla genom vårat program att den som har gjort det har skrivit att vår show heter Viva la Vida haha (den heter Viva la Via) fail att skriva fel i vårt program! Fast det var tur att dom skrev fel för då fick jag en rolig stund ;)

T-shirt

Såhär ser våra showtröjor ut. Jag tyckte att trycket var lite litet och det ser mer ut som typ ett klistermärke än ett tryck, så de andra årets tröjor varit bättre. Och sponsor namnen är bara skrivna på en rad, förrut så har det varit uppefrån och ner (sponsorerna står på ryggen, men jag har inte fotat)
Men annars så tycker jag att den är bra ;)

Jag har fotat i speglen så texten är spegelvänd men det står Viva la Via 2012

U-Go-Girl

God Morgon! Idag så börjar jag inte förrän 12.45 så det e chill. Borde väll träna lite på Proud mary eftersom jag inte riktigt kan hela texten ännu ;P Fast ända sedan igår kväll så har jag haft en annan låt i huvet.
Den är ganska nice att lyssna på eller vad man ska säga haha ;)
Här är den ;)

Det är kul när dom ska säga ''girl'' för dom säger typ ''gue'' eller ''girr'' haha fast bäst av allt är ändå telefonsamtalet

''Ah Hyori''
''What's up?''
''What you been doing?''
''Why?''
''Let's roll baby''
''um...OK''

Haha bästa samtalet ever!!

Trött!

Tjo! Jag satt och spelade ett spel med Dylan fast jag blev super trött och började typ somna så vi kollade var klockan var och då var den 23.10 vi bara whaaat?? Jag trodde att den var 21.00 och han trodde att den var 20.00 haha

Som sagt så är jag väldigt trött och jag ska sova snart :) Imorgon så behöver jag inte gå upp tidigt iaf för jag börjar 12.45 haha fett chill! Slutar dock 17.00 men det e det värt ;)
Oyasumi!
okej en random bild på Hatsune Miku ;)

Presenterar!

Yo! Jag kom hem för ett litet tag sedan. Idag så har vi tränat mycket ;) Det e nice! Förrut så trodde jag att det skulle bli en dålig show fast nu tror jag att den kommer att bli bra!! :D Jag och Sara ska presentera showen, så det är ju kul att få ett något större jobb än att bara stå i kören, fast det är kul att vara i kören också såklart ;)
På vägen hem så såg jag att dom har satt upp några afficher :)

Showträningen har börjat!

Tjo! Idag så skulle jag vara i skolan 09.00 för att ha muntliga nationella i matte :O Det var mitt sista nationella!! Så det e aweosme!!! och det gick väll ok ;)
Efter det så drog jag hem, för showträningen började inte förrän 12.45. Och..ja...det gick väll bra på träningen ;) Imorgon så börjar jag 08.30 och jag vet inte när jag slutar men jag tror att det var 17.00 :P Aja det e bara att träna på...elller något ;)
Okej ska sova nu för det här inlägget blir fett flum ;)
Oyasumi!

Koreanska mangor

Jag läser för tillfället en koreansk manga och det är ganska jobbigt! Asså själva mangan är bra men det är mycket krångligare att läsa den än en japansk (japanska är inte krångligare alls)
För det första så läser man från vänster till höger :O hur ofta gör man det i mangor?? Jag blir förvirrad efter varje sida och börjar läsa från höger till vänster iaf och då fattar man typ ingenting :p
En till sak som jag stör mig på är massa ord som man inte förstår sig på. och ''ja'' översättarna är snälla och försöker berätta vad orden betyder. Här är två exempel på hur dom försöker beskriva orden

Jaha...MEN VAD BETYDER SUNBAE DÅ?? Koreanska är svårt! Svårare än japanska iaf!!!

Och sist så klagar jag även på deras namn. Alla heter likadant! I den här mangan jag läser nu så finns det en som heter Yae-ha och en som heter Yun-ha. Jag blandar alltid ihop deras namn (och några till) måste dom välja namn som är så lika varandra? Man vet ju aldrig vem dom pratar om, jag blandra ihop dom hela tiden :p

Haha okej nu har jag klagat lagom mycket. Det är ju självklart värt att läsa koreanska mangor om mangan är bra ;)

Owl!


Nu kan man ju undra vad det här är för en söt uggla :O Det faktiskt ett läppglans eller vad det heter ;) Kawaii, ne?
Jag älskar ugglor!! ;)

Heart dress!

Tjo! Förra veckan så fick jag en klänning på posten :) Här kommer ett par bilder på den ^^

Klänningen har jag beställt från nelly.

Cosplaya som en Death Note!

Ibland (extremt sällan) så cosplayar jag som Misa Amane från Death Note, men jag har aldrig tänkt på att man kan cosplaya som själva death noten haha Sugoi! Kanske ska börja med det ist ;)

Källa

rensning

Tjo! Idag så har det varit en lugn dag :) Fast jag har rensat massa saker :) Jag skulle bara rensa skor men jag fortsatte att resa massa andra saker också när jag ändå var igång ;) Jag blev faktiskt chockad över hur mycket skor jag hade (har), jag trodde inte att det var så många :O Haha

Min framtida skola!

HÄR är en länk till skolan jag ska gå pås sida (kan man skriva ''pås''?) Den är lite svår att förstå eftersom allt är skrivet på Japanska, men det är bara att chansa sig fram. Det har jag gjort ;) om man har tur så lyckas man klicka fram några bilder ;)

Lunken är slut för alltid!

Nu har jag precis kommit hem från lunken och jag är helt slut! Jag vet inte hur lång tid det tog för mig att springa den men jag kom hem 13.35 och då har jag ändå cyklat hem ;)
Jag skulle springa med Sara men hon försvann nånstans på vägen :/ Jag tror att hon började gå och jag fortsatte att springa :P
Nu när jag tänker tillbaka så fattar jag inte att jag orka haha fast det kan ju bero på att jag e helt slut nu, det var jag ju inte innan lunken ;)

Bilden hittade jag på google, har inte direkt stått och fotat själv ;)
Någonting som jag också tycker är lite kul är när man har sprungit klart lövhagen och kommer ut till vägen och så springer man om 6or. Haha 6orna ska inte ens springa lövhagen så det måste vara några extremt långsamma 6or som man springer om ;p

Hon kommer 29 juli :O

Jag fick precis veta att indien kommer till oss 29 juli....och mamma sa att hon måste få mitt rum då, så vart ska jag bo??? :O i källarn elr?? haha aja antar att man kan bo 2 i ett rum det är ju ändå bara i ett par veckor ;)
Mitt lilla rum ;)

Bilden är ganska gamal...Min TV står t.ex. inte synligt utan i en garderob hehe ;)

bild bilden

Moshi Moshi! Idag så pratde jag med min bildlärare om Bilden som jag har gjort. Hon sa att jag borde göra en till bild för hon ansåg att min bild hade varit för lätt att göra....Så nu måste jag hitta en ny bild att göra :p Aja det är väll bara att hitta någon bild, den här gången så behöver bilden inte vara gjord av någon kostnär så jag kan välja vad jag vill :) fast det är inte så lätt att komma på någon bild iaf :p
Jag har pluggat lite matte idag för jag har nationella imorgon :O hoppas att det går bra!!
Nu så ska jag sova
Oyasumi!


Guldfisk sko


....Ja vem vill inte ha en guldfisk i sin sko??....haha lite gal1 idé och jag tycker synd om fisken! Det måste ju skaka en del när man går med skon.
Jag undrar hur den får mat...den lär väll ha ett vanligt akvarium som den bor i när skon inte används?? Eller är det ingen riktig fisk?
Lustig sko iaf! ;)
Källa

mobilskal

Tjo! Idag så har jag städat mitt rum eftersom jag är så duktig! Jag har även pluggat engelska!! Eller skrivit en bokanalys på engelska. Jag bad om att få en extra uppgift i engelska eftersom jag vill höja mitt betyg från VG till MVG. Jag vill inte låte självisk eller så men jag tycker faktiskt att jag borde få MVG i engelska...
Nu så ska jag fixa mitt mobilskal som har tappat massa saker och sen blir det sooova!
God Natt!

Linne...

Här är en bild på linnet som jag köpte på HM igår :) Jag köpte även en mangabok :) Det var en bok från serien Hana Kimi som handlar om en tjej som börjar i en ''all boy school'' ;)

Foreground eclipse

Btw jag har hittat ett nytt band som äger! Dom heter foreground eclipse och är ett awesome japanskt band! Jag tycker att sångaren äger!
Det är verkligen ett band jag rekommenderar!
här är en låt med dem
klicka längst ner för att få låten att spela! god natt!

Dark Shadows

Moshi Moshi! Idag så var jag i StHlM med Sara :) Hon skulle hitta skor till balen och vi hittade det typ på en gång.
Efter det så gick vi runt i lite fler affärer, vädret har tyvärr inte varit på topp idag men vi har haft trevligt idag iaf ;)

Sen gick vi på bio. Vi såg dark Shadows. Jag tycker att det var en bra film :) Den var rolig ;)

Så det var min dag :) Lägger upp bilder på det jag har köpt imorgon :D
Oyasumi!!
Här är dark shadows trailern :)

orientering :p

OMG jag e helt slut! Jag hade sovmorgon idag jag började 9.00 så det var ju nice sen hade jag en lektion och dansuppvisning och typ 2 timmars rast. Chill kan man ju tänka fast efter rasten så skulle jag cykla ända till Lövhagen och där så skulle vi orientera i en och en halv timme...Man blir extremt trött av att springa omkring i en skog så länge! Fast jag och Sara lyckades hitta några kontroller :D Fast det känns lite ovärt att orientera....
Efter det så fick vi cykla hela vägen hem igen :p
Nu är jag iaf hemma och min belöning för dagen är att det är helg!!!! wiii!!! så det var nog värt trotts allt ;)
För att vara helt ärlig så var den här bilden tagen i skogen på mitt land och inte i skogen jag var i idag, fast jag gillar ''landetskogen'' mer ;)

Tjoo!

Idag så hade vi showplanering ist för träning och det var gal1 så klart :p Jag tycker att det alltid blir värre efter varje planering :p Aja vi måste planera iaf ;)

Jag har typ suttit halva kvällen och försökt rita Hitsune Miku men jag får aldrig till ansiktet bra :p Aja det är bara att kämpa vidare imorgon ;D
Imorgon så har jag också sovmorgon för jag har ingen SO sen har jag spanska och sen ska vi se nån dansuppvisning och efter det så ska vi till lövhagen (vilket ligger långt bort...får cykla dit) för vi ska orientera :p Jobbigt! Men det positiva är att det är fredag och att det är helg sen :D
Inte långt kvar nu till skolavslutningen!
Oyasumi!!

B-ponny :O

Tjo! Idag så fortsatte flygplansbyggandet på No lektionen ;) mitt plan är ganska dåligt för det snurrar ist för att flyg fram ;p Fast jag har limmat under vingarna för att göra det tyngre. Tänkte att det kanske hjälper :)
Ska bara skriva något på planet nu så e jag klar sen :)

Jag har också varit i stallet idag :D vi hade en ny ridlärare och hon hade inte riktigt någon koll på hur lång jag var så jag fick en b- ponny haha, aja det gick bra iaf :) vi hade hoppning :D jag får se det som sista gången som jag rider en b-ponny :/
Här har jag skurit ut itachi i en träbit haha


Lagat mat!

Jahop då var ännu en dag slut :p Idag så lagade jag middag här hemma pga att jag skulle öva för att jag ska laga mat (själv) i hemkunskapen imorgon :O så jag tänkte att det var bäst att öva eftersom jag inte är så bra på att laga mat.... ;p Men det gick bra :) vi får hoppas på att det gör det imorgon också! ;)
Oyasumi!

Shorts

Jag köpte nya shorts när jag var i Nyköping sist :)
Dom kommer från Gina tricot och så här ser dom ut :)

Haha jag erkänner att jag ser något förånad ut på bilden.... ;)

Har gjort det jag behövde göra idag :)

Idag har jag inte gjort så mycket...men jag gjorde det jag behövde göra :) städa mitt rum och göra klart mitt bildarbete :)
Ska snart sova...för det är skola imorgon....igen... :p Aja det är inte lång tid kvar nu till skolavslutningen :D
Oyasumi!

Bild!

I bilden har vi fått en uppgift att göra om en konstbild till ett fotto, så jag valde Salome Receiving the Head of St John the Baptist....
Så här blev bilden :)

så här ser orgina bilden ut

Show låtarna....

Idag så har jag jobbat i 5 timmar :O då känner man sig duktig eller något... ;) Jag har inte jobbat på länge (om man bortser från igår) så det e ju alltid bra att jobba :)
Resten av dagen så har jag bara chillat...haha det e ju bra det med antar jag ;) det behöver man ibland :)
Jag har bara haft alla show låtar i huvet hela dagen :p Behövde vi välja massa låtar som fastnar?? ;) Haha aja så länge det blir en bra show så är jag glad :D
Oyasumi!
Här är en bild från Tyskland :) Och om ni undrar varför bilden är i sån konstig kvalitet så beror det på att den är i en konstig kvalitet ;)

Trött!

Idag så är jag väldigt trött! Jag var trött hela dagen i skolan idag och på vår sista lektion (idrott) så hade vi löpning wiii!!!...Vi skulle hälst springa 5 ''varv'' vilket motsvarar 7km men jag hann bara 4. Fast jag tycker att 4 var bra :) Jag har inte sprungit någonting sen lunken förra året (en gång om året ska 6-9an springa ''lunken'' i min by...) så jag är nöjd :)
Men jag blev väldigt trött efter allt springande och ville bara lägga mig på sängen och vila när jag kom hem, men jag skulle jobba. Eftersom jag är 16 så får jag ta kassan så idag så fick jag lära mig hur den funkar. Ska även göra det imorgon. Jag failade lite men det gick bra iaf ;)
Jag ska försöka att uppdatera lite mer nu under helgen, jag brukar skriva mer när jag e ledig om jag är hemma ;) fast imorgon så ska jag som sagt jobba... :p fast jag kan uppdatera iaf :D

Jag tror faktiskt att jag kommer att somna snart :p så god natt ;)
See You Tomorrow!!

Flygplan

Idag så trodde jag att jag blev klar med mitt flygplan i No:n men när jag skulle provkasta det så såg jag att vingen var helt sne :p
Här e en bild på mitt plan iaf :D


Matteprov

Vi har precis fått tillbaka våra matteprov och jag har klarat det!! Det var tydligen inte alla som hade och jag brukar faila på matte så jag är glad :D
Snart ska vår lärare gå igenom provet
See you!


Stulna uppsatser och prov :O

En sak jag tyckte var lite kul var att vår lärare sa idag att våra uppsatser har blivit stulna. Det kanske inte låter så kul och det är ju inte kul att han hade inbrått men det roliga är att tjuven(arna) fick våra uppsatser + 7ornas prov. Haha fail tjuvar! Vi har skickat våra uppsatser på mail så vi måste inte skriva om någonting iaf :) Men jag vet inte hur det går för 7orna och deras prov...
Oyasumi!
En bild jag tog på landet...

Btw idag så fick jag veta vart i Japan jag hamnar och i vilken skola jag ska gå i och så Sugoi!! Ne??!!

Jobba ute!

Idag så hade vi bara SO efter lunch! I vanliga fall så har vi svenska också men eftersom vi jobbade över förra veckan så slapp vi sv idag.
På SO:n så fick vi sitta ute och jobba! Det var najs att vara ute i solen! :)

Nationella i matte

Nu har jag lunchrast. Jag har precis haft np i matte. Jag tror att det gick ok. De sista 20 minutrarna satt jag och måla lite på mitt kladdpapper eftersom jag inte hade något bättre för mig för jag fick inte gå....
Så här vackert målade jag ;)


Jesus Christ Superstar! ★

Juste en till sak som jag gjorde i söndags var att se Jesus Christ Superstar! det var en väldigt bra musikal och jag rekommenderar den definitivt till alla ;) Jag gillar musiken i den! :)

Nu ska jag sova! Imorgon så har jag nationella i matte :O hoppas att det går bra!! :)
Oyasumi!

Sakura! <3

I söndags så var jag i kungsträdgården för att kolla på all vacker sakura! Synd att det knappt var några träd som blommade under körsbärsblommans dag fast jag fick se sakura nu ist så det var sugoi iaf! :D

Jag undrar vart allt vatten är :O det var där under körsbärsblommans dag!

Sry!

Hej hej! Sry för att jag inte har uppdaterat någonting på några dagar men tecknigen på mitt land var så dålig att jag inte kom in på internet :(
Nu är jag iaf tillbaka :)) Jag skriver mer snart! Ville bara säga hej så...HEJ!!!

RSS 2.0